REVENGE PORN: Πατέρας 18χρονης έπαθε καρδιακό επεισόδιο - Τι λέει η μητέρα

REVENGE PORN: Πατέρας 18χρονης έπαθε καρδιακό επεισόδιο - Τι λέει η μητέρα
28 Σεπτεμβρίου 2022, 13:25
A+ A-
Έπεσε θύμα το νεαρό κορίτσι.

Θύμα του μαζικού revenge porn έπεσε στην ευρύτερη περιοχή της Πάτρας μία 18χρονη η οποία είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση, ενώ ο πατέρας της, στο άκουσα της διαρροής του βίντεο, έπαθε καρδιακό επεισόδιο. «Η κόρη μου νιώθει τύψεις για τον πατέρα της», λέει η μητέρα.

Η μητέρα της 18χρονης είπε στον ΑΝΤ1 πως η ίδια η κόρη είπε στους γονείς της ότι έπεσε θύμα revenge porn: «Μας είπε ότι διέρρευσε ένα βίντεο στο διαδίκτυο με τον πρώην σύντροφό της. Εγώ προσπάθησα να κρατήσω την ψυχραιμία μου, να δω πως είναι το παιδί, επειδή είναι μικρή και άβγαλτη, αυτός την ξεγέλασε. Αλλα ο πατέρας έπαθε καρδιακό επεισόδιο και νοσηλεύεται τρεις ημέρες στο νοσοκομείο. Το παιδί είναι έτοιμο να καταρρεύσει, δεν τρώει, δεν πίνει, είναι κλειδωμένη στο δωμάτιο. Μιλήσαμε με ψυχολόγο. Εγώ δεν άντεξα να δω το βίντεο. Δεν την μάλωσα, προσπάθησα να την καθησυχάσω. Δεν φταίει αυτή, αυτός φταίει. Ο πατέρας δεν κατάφερε να της μιλήσει και πολύ, τη μάλωσε όμως» είπε η μητέρα.

«Κορίτσια ερωτεύονται τον λάθος άνθρωπο. Δεν μπορούν να αντιληφθούν τι άνθρωπος μπορεί να είναι. Παραδίνονται, λόγω του έρωτα. Να σταματήσουν να εμπιστεύονται τους λάθος ανθρώπους», συμπλήρωσε.

Επιστροφή