ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ-ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 0-7: Κυανόμαυρη καταιγίδα

2 Οκτωβρίου 2022, 19:24
A+ A-
Εντυπωσιακό σκορ για την ομάδα της Χαλκίδας.

 

Με το εντυπωσιακό 7-0 νίκησε το απόγευμα της Κυριακής (2/10) ο ΑΟ Χαλκίς τον Ηρακλή στο γήπεδο των Ψαχνών.

Στο πρώτο ημίχρονο σκόραρε δυο φορές ο Ντοματάς και μια ο Κατσαρής.

Στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαν δίχτυα -κατά σειρά- ο Κώστας Μπαλωμένος, ο Μάρκου, ο Κώστας Μπαλωμένος -που έκανε δυο τα προσωπικά του γκολ- και ο Ζαχαράκης, για να διαμορφωθεί το τελικό 0-7.

Ο ΑΟ Χαλκίς "αγοράζει" χρόνο, με τον Πέτρο Ζουρούδη να κάνει αγώνα δρόμου για να μοντάρει το έμψυχο υλικό που έχει στα χέρια του ...περιμένοντας (τις επόμενες μέρες) προσθήκες έμπειρων παικτών που θα ανεβάσουν το επίπεδο του γκρουπ.

Από την άλλη, ο Ηρακλής μολονότι ήταν φιλικό, προβλημάτισε έντονα με την απόδοσή του ενόψει των υποχρεώσεων των "πράσινων" στο πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΕ, με τους Ψαχνιώτες να μετράνε ήδη μια -εκτός έδρας- ήττα στην πρεμιέρα με 4-0 από τον Αμαρυνθιακό.

Ο Ηρακλής ήταν πολύ κακός στα αμυντικά του καθήκοντα και το φανερώνει και το σκορ.

Επιθετικά σε 3-4 περιπτώσεις πάτησε με αξιώσεις την περιοχή της Χαλκίδας (σ.σ. και ο ΑΟΧ χρειάζεται αρκετή δουλειά στην άμυνα), αλλά οι γηπεδούχοι είχαν κακές επιλογές στην τελική ενέργεια.

Ανεπίσημο ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής στον πάγκο του Ηρακλή έκανε ο Σταύρος Σταθαράς μετά το "διαζύγιο" της ομάδας των Ψαχνών με τον Παναγιώτη Τοκπασίδη πριν λίγες μέρες.

Επιστροφή