Χρήματα υπήρχαν και υπάρχουν, αλλά πάνε αλλού!

Χρήματα υπήρχαν και υπάρχουν, αλλά πάνε αλλού!
14 Μαΐου 2011, 11:16
A+ A-
Το είπε ο Γιώργος Μαρίνος στην περιοδεία του στην Κάρυστο. Διαβάστε τι άλλο έκανε.
Την Τετάρτη 4 Μάη περιόδευσε στην Κάρυστο ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος, συζήτησε με μαζικούς φορείς της περιοχής και μίλησε σε συγκέντρωση που οργάνωσε η Κομματική Οργάνωση Καρύστου.

Αρχικά ο βουλευτής επισκέφτηκε το Νοσοκομείο Καρύστου και ανέδειξε  ότι η αντιλαϊκή πολιτική που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ έχουν οδηγήσει το νοσοκομείο σε σοβαρές ελλείψεις σε ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, σε τεχνολογικά και άλλα μέσα.

Στη συνέχεια ο κ. Μαρίνος επισκέφτηκε τους εργαζόμενους της ΔΟΥ Καρύστου και αντιτάχθηκε στην κυβερνητική απόφαση να κλείσει η εφορία Καρύστου τονίζοντας ότι η μεταφορά στη Χαλκίδα θα προκαλέσει μεγάλη ταλαιπωρία τόσο στους κατοίκους της περιοχής, όσο και στους εργαζόμενους στην υπηρεσία.

Ο Γιώργος Μαρίνος συναντήθηκε, επίσης, με το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 2ου δημοτικού σχολείου Καρύστου και εξέφρασε τη στήριξη του ΚΚΕ στο δίκαιο αίτημα για την ανέγερση νέου κτιρίου στέγασης του σχολείου, πρόβλημα που παραμένει άλυτο 22 χρόνια!!

Ο βουλευτής του ΚΚΕ καυτηρίασε την πολιτική των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που εμπαίζουν τόσα χρόνια το λαό της Καρύστου και ενημέρωσε για τις παρεμβάσεις του ΚΚΕ στην βουλή και στους αρμόδιους φορείς απαιτώντας την άμεση ανέγερση σχολείου.

«Χρήματα υπήρχαν και υπάρχουν, σημείωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ, μόνο που δεν πάνε για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών. Αλλά γεμίζουν τα θησαυροφυλάκια των τραπεζιτών, των βιομηχάνων, των εφοπλιστών και των άλλων τμημάτων της πλουτοκρατίας».

Τέλος, ο βουλευτής του ΚΚΕ μίλησε με το σωματείο των Λατόμων της περιοχής και συζήτησε μαζί τους το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την αδειοδότηση, καταγγέλλοντας ότι αν και ψηφίστηκε πρόσφατα σχετικός νόμος για τη χορήγηση αδειών παρεμβάλλονται αδικαιολόγητα εμπόδια και καθυστερεί επικίνδυνα η σχετική διαδικασία με ευθύνη της κυβέρνησης και του αρμόδιου υπουργείου.

Το βράδυ, ο βουλευτής του ΚΚΕ μίλησε σε μαζική συγκέντρωση, στην οποία έγινε πολύ πλούσια συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις, την καπιταλιστική κρίση και τις βαριές αντιλαϊκές συνέπειες, την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ.

Επιστροφή