ΕΠΑΛ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή μέσα στο χώρο του σχολείου

ΕΠΑΛ ΧΑΛΚΙΔΑΣ: Άγριος ξυλοδαρμός μαθητή μέσα στο χώρο του σχολείου
21 Οκτωβρίου 2022, 20:22
A+ A-
Πλακώθηκε με μαθητή άλλου Λυκείου και κατέληξε καταματωμένος!  

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ μαθητών αναστάτωσε το Επαγγελματικό Λύκειο Χαλκίδας πριν από λίγες μέρες. Μαθητής του σχολείου τσακώθηκε με μαθητή άλλου Λυκείου μέσα στο χώρο του ΕΠΑΛ.

Ο καβγάς εξελίχθηκε σε μάχη σώμα με σώμα και κατέληξε σε άγριο ξυλοδαρμό του μαθητή, ο οποίος βγήκε από τον καβγά καταματωμένος, παρά την προσπάθεια άλλου μαθητή να χωρίσει τους δύο εμπλεκόμενους.

Το σοβαρό περιστατικό έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων μαθητών του σχολείου και εξελίχθηκε πολύ γρήγορα, με αποτέλεσμα να μην προλάβουν να επέμβουν καθηγητές, ώστε να αποφευχθεί ο άγριος ξυλοδαρμός του μαθητή.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του egnomi.gr μετά το περιστατικό η Διεύθυνση του σχολείου αποφάσισε να κλειδώσει με λουκέτο την εξώπορτα του σχολείου, ώστε να μην μπαινοβγαίνουν εξωσχολικοί και μαθητές άλλων σχολείων.

Το μέτρο λειτούργησε αρχικά και η πόρτα άνοιγε συγκεκριμένες ώρες (κατά την άφιξη και αποχώρηση μαθητών), υπό την επίβλεψη καθηγητή, ο οποίος επέβλεπε την είσοδο και έξοδο μαθητών.

Ωστόσο, το μέτρο ατόνησε τις επόμενες μέρες, καθώς με τα κενά που υπάρχουν (λόγω απουσίας κάποιων καθηγητών, λόγω ασθενείας και άλλων λόγων), αλλά και της τακτικής των μαθητών να πηγαίνουν στα διαλλείματα στις κοντινές καφετέριες, με αποτέλεσμα κάθε λίγο και λιγάκι να χρειάζεται κάποιος να ξεκλειδώνει την πόρτα.

Σχετικά με τον χρόνο τέλεσης του συμβάντος, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνέβη πριν από μία εβδομάδα και μαθεύτηκε από στόμα σε στόμα, αφού αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης στα φροντιστήρια και στα υπόλοιπα μαθητικά στέκια της Χαλκίδας.  

Επιστροφή