ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΣΟΦΙΑ: Δίνει μάχη για τα κόκκινα δάνεια και τις συντάξεις

ΥΨΗΛΑΝΤΗ ΣΟΦΙΑ: Δίνει μάχη για τα κόκκινα δάνεια και τις συντάξεις
11 Νοεμβρίου 2022, 12:02
A+ A-
Αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και ευσυνειδησία πάσης φύσεως υποθέσεις. 

Τα τελευταία χρόνια έχουν πουληθεί μαζικά τα δάνεια  των  τραπεζών σε ξένες εταιρείες με έδρα την Ιρλανδία, οι οποίες τους πιέζουν αφόρητα και δεν αφήνουν καθόλου περιθώρια διαπραγμάτευσης, αλλά αμέσως "χτυπούν" κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία που θα βρουν.

Μάχες καθημερινά δίνει η γνωστή δικηγόρος Σοφία Υψηλάντη (φωτο κάτω), για να υπερασπιστεί τους εντολείς της, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με τις άγριες διαθέσεις των ξένων εταιρειών που έχουν αγοράσει τα δάνειά τους και τους απειλούν με κατασχέσεις και πλειστηριασμούς, ακόμη και στην κύρια κατοικία τους.

"Μέχρι το έτος 2018 υπήρχε ο Νόμος Κατσέλη που έσωσε πολλά υπερχρεωμένα νοικοκυριά από την καταστροφή. Τρα ο νέος Πτωχευτικός Νόμος (4738/2020) είναι πολύ πρόσφατος και δεν έχει δώσει ακόμη πολλά αποτελέσματα, αλλά αποτελεί τη μόνη λύση για την ανακούφιση των υπερχρεωμένων, διότι μέσω του Εξωδικαστικού Μηχανισμού Ρύθμισης Οφειλών, αλλά και την Πτώχευση Μικρού Αντικειμένου, δίνεται η δυνατότητα σε Φυσικά Πρόσωπα και Επιχειρήσεις να ρυθμίσουν ή και να απαλλαχθούν εντελώς από τα χρέη τους τόσο προς τις τράπεζες, όσο και προς το Δημόσιο και τους ιδιώτες, ανάλογα με τα εισοδηματικά και περιουσιακά τους κριτήρια, πιο γρήγορα και με μικρότερο κόστος". 

Όσο για τις συντάξεις, η έμπειρη και μάχιμη δικηγόρος που εξειδικεύεται στις υποθέσεις ρυθμίσεων και διευθέτησης οφειλών, έχει πιστοποιηθεί και ως επαγγελματίας για την έκδοση συντάξεων του ΕΦΚΑ. Επιπλέον, ασχολείται και με πάσης φύσεως αστικές και ποινικές υποθέσεις.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες για τις υπηρεσίες που προσφέρει η κ. Υψηλάντη, καθώς βρείτε και τα στοιχεία επικοινωνίας εδώ .

Επιστροφή