ΥΠΑΤΟ-ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 1-0: Ο ...λάθος Μπρούνο έβαλε το γκολ στο 88'

ΥΠΑΤΟ-ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ 1-0: Ο ...λάθος Μπρούνο έβαλε το γκολ στο 88'
13 Νοεμβρίου 2022, 17:29
A+ A-
Λύγισε στο τέλος η ομάδα της Εύβοιας.

Μπρούνο έχει το Ύπατο, Μπρούνο έχει και ο ΑΟ Χαλκίς (σ.σ. τον Χαλκιαδάκη), αλλά για την ομάδα της Εύβοιας, σκόραρε ο ...λάθος Μπρούνο και έτσι ο ΑΟΧ γνώρισε την ήττα -στην πρεμιέρα της Γ' Εθνικής- με 1-0 από τους Βοιωτούς στο Δημ. Στάδιο Αλιάρτου.

Η Χαλκίδα σήμερα ήταν φτιαγμένη από ...Σιδεράκη και ατσάλι με πολύ καλή αμυντική τακτική και προσήλωση.

Ο Γιάννης Σιδεράκης κάτω από τα δοκάρια ήταν από τους κορυφαίους και όποτε χρειάστηκε κράτησε ανέπαφη την εστία του.

Μέχρι το 88', που οι Βοιωτοί και ειδικότερα ο Μπρούνο τον "εκτέλεσε" εν ψυχρώ με φάουλ.

Το Ύπατο μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, είχε την κατοχή ...και τον Μπρούνο στις στημένες μπάλες.

Σε μια απ' αυτές, ο Σιδεράκης απέκρουσε εντυπωσιακά φάουλ του Μπρούνο στο 26', ενώ στο 32' έπεσε στα πόδια του ίδιου ...και μάζεψε την μπάλα.

Ο ΑΟΧ δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες, αλλά έδειχνε να ελέγχει το ματς.

Στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου ο ΑΟΧ μπήκε περισσότερα φουριόζος στο παιχνίδι και προσπάθησε να γίνει απειλητικός, ενώ ο Ζουρούδης επιχείρησε να φρεσκάρει την ομάδα με την είσοδο στο ματς των Κάμερον στην κορυφή και Αλ Μπασάμ στο ένα "φτερό".

Ο δεύτερος δημιούργησε τις προϋποθέσεις για να βάλει τον ΑΟΧ μπροστά στο σκορ, αλλά ένα σουτ που έκανε έξω από την περιοχή ήταν χλιαρό και δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον Διαμαντή (θα μπορούσε ο Ιρανός να σπάσει την μπάλα σε κάποιον συμπαίκτη του).

Μετά το 60' το Ύπατο έγινε εκ νέου πιο απειλητικό και σε 2-3 περιπτώσεις ο γκολκίπερ Σιδεράκης -και πάλι- φώναξε "παρών" σε σουτ των Μπρούνο και Σπηλιώτη, που ήταν οι πιο δραστήριοι παίκτες των γηπεδούχων μαζί με τον Ποτουρίδη.

Κι ενώ όλα έδειχναν ότι ο ΑΟΧ θα έφευγε από την Αλίαρτο με την ισοπαλία, στο 88' ο Μπρούνο με φάουλ έκανε το 1-0.

Ισως ήταν και ο μόνος τρόπος για να "νικηθεί" σήμερα η άμυνα και ο γκολκίπερ της Χαλκίδας, που, όμως, έδειξε πολύ καλά στοιχεία, αλλά σίγουρα χρειάζεται "ιδέες" και "πινελιές" στο τελευταίο τρίτο...

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Αντωνόπουλος): Διαμαντής, Πέντα, Ποτουρίδης, Σταγάκης, Σπηλιώτης, Πολύζος, Ροκάι, Γλυνός, Μπρούνο, Ντρούγκας, Παπουλής. Αγωνίστηκαν και οι Χριστογιάννης, Κυπραίος, Αλμπάνης. 

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Ζουρούδης): Σιδεράκης, Γ. Ζαχαράκης (50' Αλ Μπασάμ), Κ. Μπαλωμένος, Μαγγίνας, Γ. Αυλωνίτης, Απ. Μπαλωμένος, Κυριαζής (87' Ντοματάς), Αλεξανδρής (76' Εφρ. Κατσαρής), Β. Ζαχαράκης, Κυριακού (50' Κάμερον), Μπρούνο Χαλκιαδάκης.

Επιστροφή