ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ (Β' φάση): Τα ...παράτησαν δυο ομάδες. Γίνονται μόνο τρία ματς την Τετάρτη

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΥΒΟΙΑΣ (Β' φάση): Τα ...παράτησαν δυο ομάδες. Γίνονται μόνο τρία ματς την Τετάρτη
15 Νοεμβρίου 2022, 21:40
A+ A-
Ποιοι μπήκαν στους "16" χωρίς να κουραστούν - Ο Σιαπλιαούρας διαιτητής στην Αμάρυνθο.

 

Με παραιτήσεις δυο ομάδων ξεκινά η Β' φάση και από τους πέντε αγώνες που επρόκειτο να γίνουν την Τετάρτη 16/11/2022, θα διεξαχθούν μόνο τρεις.

Κήρινθος και Ερμής Πηλίου δήλωσαν αδυναμία συμμετοχής στα ματς με την Αναγέννηση Μαντουδίου και την Αιδηψό αντίστοιχα κι έτσι, οι δυο τελευταίες ομάδες είναι οι πρώτες που πήραν το εισιτήριο για τους "16" , χωρίς να κουραστούν μάλιστα.

Οι υπόλοιποι αγώνες γίνονται κανονικά και θα ξεκινήσουν στις 2.30.

Η Ιστιαία κοντράρεται με τον Πανηλιακό, τον οποίο υποδέχεται στο γήπεδο ...που φιλοξενείται η ομάδα των Ηλίων Αιδηψού, (σ.σ. ο Πανηλιακός χρησιμοποιεί ως έδρα το γήπεδο Ιστιαίας). Θα διαιτητεύσει ο Αντώνης Λιαγκάκης.

Στο Σταυρό θα διεξαχθεί ένα από τα δυο γειτονικά ντέρμπι της ημέρας. Οι γηπεδούχοι έχουν δώσει τέσσερα ματς στην έδρα τους αυτή τη σεζόν και κέρδισαν τα τρία χωρίς να δεχθούν γκολ, ενώ ηττήθηκαν με 2-0 από τον Ταμυναϊκό. Αντίπαλός τους ο Παντριαδικός που έχασε στο πρώτο ματς της σεζόν (0-2 από τη Μακρυκάπα για το Κύπελλο) και στα επόμενα έξι ματς κέρδισε ισάριθμες φορές. Μάλιστα, πέτυχε 24 γκολ και δέχθηκε μόνο ένα! Διαιτητής θα είναι έμπειρος Βελέντζας με βοηθούς τους αξιολογημένους Πριόνα και Ιωάννου.

Η άλλη γειτονική μάχη, χωρίς την αίγλη του παρελθόντος, θα γίνει στο γήπεδο Αμαρύνθου με τους γηπεδούχους, πολύ ισχυρούς φέτος, να υποδέχονται τον Ολυμπο και να κοντράρονται για άλλη μια φορά στο θεσμό. Θυμίζουμε ότι τα τελευταία 6 χρόνια είχαν ξανασυναντηθεί άλλες τέσσερις φορές για το Κύπελλο και οι δυο ομάδες προκρίθηκαν από δυο φορές. Η ομάδα του Γυμνού το 2016 και το 2017 (3-2 και 2-0 αντίστοιχα στη φάση των ομίλων) και ο Αμαρυνθιακός το 2018 (με 3-0) και το 2019 (2-1 στην παράταση μέσα στο Γυμνό), πάλι για την Α' φάση. Θα διαιτητεύσει ο Χρήστος Σιαπλιαούρας (φωτό).

Δείτε ποια ματς γίνονται και τους διαιτητές, αλλά και ...αυτά που δεν γίνονται:

 

Β' ΦΑΣΗ  
ΜΑΝΤΟΥΔΙ - ΚΗΡΙΝΘΟΣ 3-0 ΑΑ
ΑΙΔΗΨΟΣ - ΕΡΜΗΣ ΠΗΛΙΟΥ  3-0 ΑΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 16/11/2022-ΩΡΑ 2.30 ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ
ΙΣΤΙΑΙΑ - ΠΑΝΗΛΙΑΚΟΣ ΛΙΑΓΚΑΚΗΣ Α., ΚΑΡΑΒΑ Ε., ΑΝΤΩΝΙΟΥ Γ.
ΣΤΑΥΡΟΣ - ΠΑΝΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΒΕΛΕΝΤΖΑΣ Β., ΠΡΙΟΝΑΣ Δ., ΙΩΑΝΝΟΥ Α.
ΑΜΑΡΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΣΙΑΠΛΙΑΟΥΡΑΣ Χ., ΔΑΛΛΑΣ Κ., ΑΛΕΞΙΟΥ Χ.

 

Επιστροφή