ΑΡΤΑΚΗ-ΑΙΔΗΨΟΣ 5-0: Ο Παναγιώτης Ταυταρίδης είχε κέφια!

ΑΡΤΑΚΗ-ΑΙΔΗΨΟΣ 5-0: Ο Παναγιώτης Ταυταρίδης είχε κέφια!
20 Νοεμβρίου 2022, 17:55
A+ A-
Καθάρισαν νωρίς οι τυπικά γηπεδούχοι στο γήπεδο Αλεξάνδρου.

Καλύτερος ο ΑΟΝΑ, επικράτησε δίκαια στο ουδέτερο γήπεδο Αλεξάνδρου της Αιδηψού με το επιβλητικό 5-0 και απέδειξε ότι δεν καταλαβαίνει ούτε από την αλλαγή της έδρας (σ.σ. ξεσπιτώθηκε λόγω εργασιών στον χλοοτάπητα του γηπέδου της Αρτάκης), ούτε από τον αντίπαλο, τον οποίο ...φόρτωσε με τρία γκολ από το πρώτο ημίχρονο και ...καθάρισε νωρίς. 

Στο 7' ο Τόρα έκανε το 1-0 και στο 12' ο Παναγιώτης Ταυταρίδης έκανε το 2-0.

Ξανά ο Τόρα -που βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα- με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 33' έγραψε το 3-0 για την Αρτάκη.

Στο 37' η Αιδηψός έχασε καλή ευκαιρία με τον Ιντριντ Μπιμπάι, για να μειώσει το σκορ και να ξαναμπεί -κατά κάποιο- τρόπο στο ματς.

Στο 49' πάλι ο Μπιμπάι εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ, αλλά απέκρουσε θαυμάσια ο Ντουμάνης και διατήρησε το "μηδέν" για την εστία του.

Στο 58' ο Ταυταρίδης με το δεύτερο προσωπικό του γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Στο 633' ο Ντουμάνης απέκρουσε ωραίο σουτ του Μακρή, ενώ στο 63' ο Ταυταρίδης με μακρινό σουτ από πλάγια έκανε χατ τρικ και διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Διαιτησία: Ντούρας, Ρουμπής-Καραδήμος.

ΑΟ Ν. ΑΡΤΑΚΗΣ (Ιω. Καρβέλης): Ντουμάνης, Ζουλιώτης (37' Κουτρόπουλος), Σεϊνταράσι, Τσούπρος, Στασινόπουλος, Ζαχαρόπουλος, Χ. Ζουρμπουλής, Ντελέκος (46' Σιαράπης), Γκ. Τόρα (46' Γκιόκας), Ταυταρίδης (64' Χαλιώτης), Μεγάλος (64' Μ. Καρλατήρας).

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Θαν. Αναγνώστου-Γ. Δημητρίου): Μ. Μπιμπάι, Καρατζούδης, Αναστασιάδης, Ε. Γιουκάι, Α. Γιουκάι (58' Φετάχου), Σούμπασης, Μ. Σουλιάδης, Ιω. Σουλιάδης (71' Θεοδοσίου), Μακρής, Ι. Μπιμπάι, Γάσπαρης.

Επιστροφή