ΣΤΑΥΡΟΣ-ΛΟΥΚΙΣΙΑ 0-0: Κρατήθηκαν όρθια σε πολύ δύσκολη έδρα

ΣΤΑΥΡΟΣ-ΛΟΥΚΙΣΙΑ 0-0: Κρατήθηκαν όρθια σε πολύ δύσκολη έδρα
20 Νοεμβρίου 2022, 19:05
A+ A-
Τρίτο σερί "Χ" με τον Αντωνόπουλο στον πάγκο - Έχασαν ευκαιρίες οι γηπεδούχοι.

Τρίτο παιχνίδι για τα Λουκίσια με τον Δημήτρη Αντωνόπουλο στον πάγκο τους, τρίτη σερί ισοπαλία για τους "πορτοκαλί" της Ανθηδόνας, οι οποίοι ...φασούλι-φασούλι γεμίζουν το σακούλι.

Μετά τα δυο "Χ" με Αλάτσατα εκτός έδρας και Μακρυκάπα εντός έδρας, σήμερα ο ΑΟΛ πήγε στο γήπεδο του Σταυρού και κατάφερε να πάρει λευκή ισοπαλία (0-0) από τον τοπικό ΑΠΣ, που μέχρι τώρα έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, καθώς διαθέτει ένα ρόστερ με έμπειρους παίκτες.

Ο Σταυρός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά τα Λουκίσια και με δόση τύχης κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους και να γυρίσουν στη βάση τους με τον βαθμό. Και για μια ομάδα που θα παλέψει για την παραμονή, κάθε βαθμός και μάλιστα, εκτός έδρας, μπορεί στο τέλος να αποδειχθεί πολύτιμος.

Μια σημαντική ευκαιρία ο Σταυρός την ...απώλεσε στο 56', όταν ο μόνιμος κίνδυνος για τις αντίπαλες άμυνες Δημήτρης Τσούτσης (φωτό κάτω) βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, ωστόσο ο γκολκίπερ των Λουκισίων Δ. Κατσαρής απέκρουσε και γλίτωσε την ομάδα του. 

Πίεσε και έχασε ευκαιρίες ο Σταυρός

Μετά το 70' ο Σταυρός πίεσε ασφυκτικά την αντίπαλη ομάδα και έχασε ακόμη 4-5 κλασικές φάσεις για γκολ, με τους Τσούτση, Ντούμα (από δύο), αλλά και τον Σπανό, που εκτόξευσε έναν πύραυλο στο "Γ", αλλά ο γκολκίπερ του ΑΟΛ τον εξουδετέρωσε.

Διαιτησία: Κηρύκος, Πασχαλίδης, Χ. Αντωνίου.

ΑΠΣ ΣΤΑΥΡΟΥ (Αγγ. Βογιατζής): Σαμαράς, Βογιατζής, Χασάνδρας, Κατσαρής (65' Λευτ. Πάλλης), Ρεπετσάς, Σεΐτης, Δημ. Τσούτσης, Θεοφ. Σπανός, Ντούμας, Μουτουσίδης (66' Χασαπίδης), Χατζηαντωνίου.

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ (Δημ. Αντωνόπουλος): Δ. Κατσαρής, Δέδες, Λέκκας, Τζάβρας, Προβής, Κωνσταντόπουλος, Μακρής, Χύσκα (82' Φρούσης), Κωνσταντάγκας, Γιαλός (91' Καράι), Δούκας (46' Τζέμος).

Επιστροφή