ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (κύπελλο) 1-4: Τρίτωσε το καλό ...δυο φορές με τεσσάρα

ΚΑΡΥΣΤΟΣ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (κύπελλο) 1-4: Τρίτωσε το καλό ...δυο φορές με τεσσάρα
23 Νοεμβρίου 2022, 17:28
A+ A-
Δυο γκολ σημείωσε ο Κώστας Πέππας

Ο Ταμυναϊκός έχει πάρει τον αέρα της Καρύστου και την κέρδισε με άνεση 4-1 στην έδρα της, παίρνοντας παράλληλα και την πρόκριση για την Γ' φάση του Κυπέλλου Εύβοιας.

Η σημερινή νίκη ήταν η τρίτη μέσα στο 2022 για του Αλιβεριώτες μέσα στην Κάρυστο, αφού το Μάρτιο είχαν κερδίσει 2-1 για το πρωτάθλημα και το Σεπτέμβρη είχε βάλει πάλι τέσσερα γκολ  (0-4) σε φιλικό ματς.

Το καλό ...τρίτωσε για την ομάδα του Αλιβερίου και στις αναμετρήσεις τους για το Κύπελλο, αφού το 2016 ο Ταμυναϊκός στη φάση των ομίλων είχε νικήσει με 3-0 στο Λουμίδειο και το 2017 στη Β' φάση κέρδισε πάλι την Κάρυστο με 3-1 στο γήπεδο Ζαράκων, όπου έγινε εκείνος  ο αγώνας.

Στο ματς που έγινε σήμερα, η ανωτερότητα του Ταμυναϊκού ήταν εμφανής απέναντι στους γηπεδούχους που είχαν αρκετές απουσίες, κυρίως παικτών που έρχονται από την Αθήνα.

Ο Ταμυναϊκός πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο ημίχρονο και καθάρισε την πρόκριση με ένα ακόμη γκολ λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Δυο φορές σκόραρε ο 17χρονος Κώστας Πέππας που άνοιξε (29') κι έκλεισε (64') το χορό των γκολ της ομάδας του. Ενα γκολ πέτυχε  ο αρχηγός Βασίλης Καρατζάς, που βρήκε πάλι δίχτυα (31') και πάλι, αν και αμυντικός,, κι ένα σημείωσε (43') ο Δημήτρης Ντούρμας.

Η Κάρυστος μείωσε στο 68' με τον Καράβολα.

Διαιτησία: Παπακυριάκος, Βελέντζας-Ευ. Ντόβολης.

ΑΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ (Ν. Κιαπέκος): Π. Ραβιόλος, Σφυρίδης, Κεφαλάς, Περ. Ραβιόλος, Θάτσι (46' Αστηθάς), Ντινιακός, Κασέμι (56' Καπόλας), Ελ. Μπιθικούκης (86' Σακελλαρίου), Ζάνι, Καράβολας, Μπούσουλας (35' Γκιλπάθης).

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγ. Ντόβολης): Ζωντός, Πόγκας, Τσολάκος, Καρατζάς (67' Μπράχα), Αναστασίου, Αντζέλι (57' Σταματούκος), Κ. Πέππας, Ντούρμας (46' Τσούμαρης), Θαν. Ποδαράς (57' Δήμου), Τρεπεκλής (67' Μώρος), Μανδράκας.

Επιστροφή