Oι αντιπαλοι του Ηρακλή

Oι αντιπαλοι του Ηρακλή
16 Μαΐου 2011, 01:48
A+ A-
Καλλονή, Φωκικό και Βύζα θα αντιμετωπισει στα μπαραζ
Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι αγώνες του Βορειου ομίλου της Γ' Εθνικής και έγινε γνωστή και η τελευταία αντίπαλος του Ηρακλή στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Β' Εθνική.

Είναι η Καλλονή Μυτιλήνης η οποία τερμάτισε 2η έχοντας διατηρήσει το αήττητο φέτος στο γήπεδό της, ενώ εκτός έδρας είχε 5 νίκες, 5 ισοπαλιες και 6 ήττες. Να σημειώσουμε ακόμη ότι είχε την καλύτερη αμυνα στον ομιλο της (δεχθηκε 22 γκολ)

Θυμίζουμε ότι την τρίτη θέση είχε εξασφαλίσει ο Φωκικός, ο οποίος από το Φλεβάρη και μετά μέσα στο γήπεδό του νίκησε μόνο στον τελευταιο του αγώνα (την Κοζάνη 5-2). Στα άλλα ματς έχασε δυο φορές και παραχωρησε 4 ισοπαλίες. Εκτός έδρας, όμως, έχασε μονο μια φορά, κέρδισε σε 4 αγώνες και απέσπασε δυο "Χ". Η ομαδα της Αμφισσας είχε την καλύτερη επιθεση του ομίλου με 46 γκολ ενεργητικό.

Η Καλλονή και ο ο 2ος του δικού μας ομίλου Βύζας (δέχθηκε 19 γκολ και είχε την καλύτερη άμυνα της Γ' Εθνικής) θα ξεκινήσουν στη βαμολογια των πλέι οφ (μπαραζ) με 2 βαθμούς ο καθενας ως αβαντάζ για τη 2η θέση. Οι αγώνες θα αρχίσουν πιθανότατα την Τετάρτη 25 Μαϊου.

Κι επειδή αναφερθήκαμε στις στατιστικές επιτυχίες των αντιπάλων του Ηρακλή να αναφέρουμε ότι η ομάδα των Ψαχνών είχε φέτος την καλύτερη συγκομιδή βαθμών εντός έδρας από όλες τις ομάδες της football league 2, συγκεντρώνοντας συνολικά στο γήπεδό της 41 βαθμούς (13 νίκες και 2 ισοπαλιες)


Επιστροφή