Το παλαμάκι του Βαγγέλη Αγγέλου

Το παλαμάκι του Βαγγέλη Αγγέλου
16 Μαΐου 2011, 13:00
A+ A-
Ο Χαλκιδέος προπονητής είναι Κυπελλούχος Ελλάδας 2011.
Το μετάλλιο του Κυπελλούχου Ελλάδας κρέμεται από χθες στο λαιμό του Χαλκιδέου προπονητή μπάσκετ και βοηθό του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον Ολυμπιακό, Βαγγέλη Αγγέλου! Βοήθησε κι αυτός τα μέγιστα έτσι ώστε η ομάδα του να σηκώσει την κούπα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η επιτυχία του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Αγγέλου αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία γιατί ήρθε απέναντι στον Παναθηναϊκό που πριν λίγες μέρες κέρδισε το 6ο ευρωπαϊκό της ιστορίας του. Ο Χαλκιδέος κόουτς και οι παίκτες του Θρύλου δεν μάσησαν από τις απώλειες των Σπανούλη, Νεστέροβιτς και Βασιλόπουλου, ούτε από τα ...αστεράκια των πράσινων και πήραν μια σπουδαία νίκη.

Μεθυσμένος από το μεθύσι του τίτλου, ο Αγγέλου χειροκροτούσε συνεχώς τον Παπαλουκά όταν αυτός σήκωνε στον ουρανό του Ελληνικού την κούπα. Δεν έμεινε, όμως, στο παλαμάκι και πήρε το κύπελλο αγκαλιά! Στο τέλος, βέβαια, δεν παρέλειψε να δώσει το στίγμα για το άμεσο μέλλον του Ολυμπιακού:

«Σειρά τώρα έχει το Πρωτάθλημα Ελλάδας. Θέλουμε να το κερδίσουμε κι αυτό» είπε ο Χαλκιδέος Κυπελλούχος Ελλάδας Βαγγέλης Αγγέλου.

Επιστροφή