ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 1-4: Του έφθανε ένα ημίχρονο!

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ 1-4: Του έφθανε ένα ημίχρονο!
3 Δεκεμβρίου 2022, 18:00
A+ A-
Με 0-4 προηγήθηκε η ομάδα του Αλιβερίου στο 43'

Ενα ημίχρονο ήταν αρκετό για τον Ταμυναϊκό να σημειώσει την τρίτη νίκη του εκτός έδρας με το εντυπωσιακό 4-1 επί του Απόλλωνα μέσα στην Ερέτρια. Μάλιστα, και τα τέσσερα γκολ τα σημείωσε στο πρώτο 45λεπτο και μετά πάτησε φρένο...

Μόλις στο 5', μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Απόλλωνα, ο Μπράχα με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.

Στο 21' ο Ζωντός κράτησε το 0-1 αποκρούοντας θαυμάσια σε έξοχη εκτέλεση φάουλ του Τρεγκάι.

Στο 25' ο Μώρος έκανε τη σέντρα και ο Σταματούκος με απ' ευθείας σουτ πάνω στην κίνηση πέτυχε το πιο όμορφο γκολ του αγώνα, κάνοντας το 0-2.

Πέντε λεπτά αργότερα, πάλι ο Σταματούκος σκόραρε με σουτ μετά από πάσα του Μπράχα κι έκανε το 0-3.

Στο 43' ο Μώρος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από το νεαρό Βράκα, το εκτέλεσε ο ίδιος και ευστόχησε (0-4) με την πλάστιγγα να γέρνει ολοκληρωτικά προς το μέρος της ομάδας του Αλιβερίου.

Στην επανάληψη ο Απόλλωνας ανέβηκε αισθητά, βγήκε στην επίθεση, πέτυχε ένα γκολ και απείλησε, αλλά ήταν αδύνατο να αποτρέψει την ήττα απέναντι σε μια ομάδα πολύ καλή όπως έδειξε, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, ο αντίπαλός του.

Στο 62' μείωσε σε 1-4 ο Μολές με σέντρα σουτ που ξεγέλασε τον Ζωντό, ο οποίος λίγο αργότερα (69') έδιωξε με τα ακροδάχτυλα σε νέο απειλητικό σουτ του Μολέ.

Ενδιάμεσα (64') ο τερματοφύλακας της Ερέτριας Μπασινάς απέτρεψε το 1-5 και στέρησε την ευκαιρία να κάνει χατ-τρικ ο Σταματούκος που έκανε το πλασέ από ευνοϊκή θέση.

Η Ερέτρια βρέθηκε κοντά στο γκολ άλλες δυο φορές. Μία με το Κριτσιώτη και μία με τον Μέτσιο. Και τις δυο φορές η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Διαιτησία: Γκάτσος, Πριόνας-Ιωάννου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Σπύρος Κοντός): Πρ. Μπασινάς, Κριτσιώτης, Μπασούκος, Βράκας, Τοουφρέ, Μολές (87′ Α. Κικίδης), Θανάσι (64′ Κ. Κικίδης), Θαλασσινός (64′ Κιάκης), Τρεγκάι (56′ Τάγκας), Μέτσιο, Παναγιώτου (56′ Αρ. Συκάς).

ΤΑΜΥΝΑΪΚΟΣ (Βαγγέλης Ντόβολης): Ζωντός, Δήμου, Τσολάκος, Καρατζάς, Φωτιάς, Γ. Πέππας (86′ Αντζέλι), Σταματούκος, Γ. Ντόβολης (67′ Κ. Πέππας), Μπράχα (86' Πόγκας), Ι. Μώρος (77′ Μανδράκας), Ντούρμας (67′ Ποδαράς).

Επιστροφή