ΣΤΑΥΡΟΣ-ΑΙΔΗΨΟΣ 0-2: Κατέβηκαν απ' τον βορρά και ανέβηκαν βαθμολογικά

ΣΤΑΥΡΟΣ-ΑΙΔΗΨΟΣ 0-2: Κατέβηκαν απ' τον βορρά και ανέβηκαν βαθμολογικά
4 Δεκεμβρίου 2022, 19:00
A+ A-
Οι φιλοξενούμενοι πήραν γενναίο διπλό.

Για τους περισσότερους στο σημερινό παιχνίδι Σταυρός-Αιδηψός ...μεγάλο φαβορί για τη νίκη ήταν οι γηπεδούχοι, αλλά το ποδόσφαιρο είναι απρόβλεπτο και κρύβει συγκινήσεις, γι' αυτό είναι και ο "βασιλιάς" των σπορ.

Οι παίκτες της Αιδηψού ...κατέβηκαν από τον βορρά και ήταν γενναίοι παίρνοντας ένα μεγάλο διπλό (0-2) σε μια δύσκολη έδρα κόντρα σε μια ομάδα που φέτος έχει δείξει πολύ καλό πρόσωπο στην Α' ΕΠΣΕ.

Η Αιδηψός αιφνιδίασε στο ξεκίνημα του αγώνα τους γηπεδούχους όταν στο 9' ο Σωτήρης Μακρής -που έχει έφεση στο σκοράρισμα- κατάφερε να κάνει το 1-0. Στη συνέχεια και η ομάδα του, κατάφερε να βγάλει αλώβητη το πρώτο ημίχρονο, γεγονός που μέτρησε ψυχολογικά για την συνέχεια.

Και η συνέχεια ήταν δύσκολη, καθώς ιδιαίτερα στο β' ημίχρονο ο Σταυρός ...έβαλε πίεση στην ομάδα της βόρειας Εύβοιας, αλλά δεν βρήκε διαδρόμους για να καταφέρει να σκοράρει, ενώ όσες φορές οι παίκτες του Άγγελου Βογιατζή έγιναν περισσότερο απειλητικοί, ο γκολκίπερ της Αιδηψού Μέλι Μπιμπάι ...καιροφυλακτούσε για να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του.

Η Αιδηψός ήταν πολύ οργανωμένη και συμπαγής αμυντικά και μάλιστα στο 90' κατάφερε να κλειδώσει το σπουδαίο τρίποντο, όταν ο Ρεπετσάς υπέπεσε σε πέναλτι και ο Ι. Μπιμπάι που ανέλαβε την εκτέλεσή του έγραψε το τελικό 0-2.

Διαιτησία: Πόγκας, Πασχαλίδης-Γιδάρη.

ΑΠΣ ΣΤΑΥΡΟΥ (Αγγ. Βογιατζής): Σαμαράς, Βογιατζής, Χασάνδρας, Σεΐτης, Ρεπετσάς, Πάλλης (46' Χασαπίδης), Τσούτσης, Σπανός, Κατσαρής (56' Μουτουσίδης), Χατζηαντωνίου, Τζαμίχας (72' Ντούμας).

ΑΟ ΑΙΔΗΨΟΥ (Θαν. Αναγνώστου-Γ. Δημητρίου): Μ. Μπιμπάι, Καρατζούδης, Φώτου, Ερ. Γιουκάι, Αρ. Γιουκάι, Σουμπάσης, Μ. Σουλιάδης, Ιω. Σουλιάδη (94' Θεοδοσίου), Γάσπαρης, Ι. Μπιμπάι (93' Φετάχου), Μακρής (82' Δημητρίου).

Επιστροφή