ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΔΡΟΣΙΑ 0-1: Ο ΑΠΚΟ δάγκωσε τους Λύκους!

ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ-ΔΡΟΣΙΑ 0-1: Ο ΑΠΚΟ δάγκωσε τους Λύκους!
4 Δεκεμβρίου 2022, 19:37
A+ A-
Σκαρφάλωσαν στην 4η θέση οι νικητές.

Εξαιρετική πορεία κάνει φέτος ο ΑΠΚΟ Δροσιάς και πολλοί αναρωτιούνται "...ΑΠΚΟ που το πας;"... Μην ...πάει, βέβαια, το μυαλό σας στο πονηρό! 

Σίγουρα ο ΑΠΚΟ δεν θα "χτυπήσει" πρωτάθλημα, αλλά σήμερα πέτυχε μια σπουδαία νίκη κόντρα στη Μακρυκάπα, η οποία ...έβγαλε και την κούραση από τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης κόντρα στα Αλάτσατα που κρίθηκε στα πέναλτι (υπέρ του ΑΟΜ).

Αυτό το γεγονός, φυσικά, δεν μειώνει στο ελάχιστο την μεγάλη νίκη της ομάδας της Δροσιάς, η οποία κι αυτή από το ξεκίνημα της σεζόν έχει προβλήματα και απουσίες.

Για τη Μακρυκάπα ...προβλήματα προέκυψαν και κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς με την συμπλήρωση σχεδόν μισής ώρας παιχνιδιού αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο οι Σίδερης και Κούκα, "πονοκεφαλιάζοντας" τον προπονητή των Λύκων Βαγγέλη Ζέρβα.

Στον αντίποδα, ο προπονητής της Δροσιάς Γιώργος Λάμπρου είδε την ομάδα του (με τους αρκετούς νεαρούς παίκτες) να παίρνει κεφάλι στο σκορ στο 32' όταν ένας "παλιός", ο "μίστερ-γκολ" Νίκος Μαστροκώστας (φωτό) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0-1. 

Ο ΑΟΜ προσπάθησε να αλλάξει τα δεδομένα του ματς, αλλά δεν τα κατάφερε. Ειδικότερα στο τέλος πίεσε την ομάδα της Δροσιάς, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ και να πανηγυρίσουν άλλη μια σημαντική νίκη.

Διαιτησία: Κουκούλης, Αλεξίου-Κελεπούρης.

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (Βαγγ. Ζέρβας): Κηρόπουλος, Γκέκας, Κικίδης, Γκρινιάρης, Μπελίτσος, Γ. Μαστροκώστας, Λειβαδίτης, Πασάι, Σπανός, Κούκα (36' Στούμπος), Σίδερης (31' λ.τ. Βουρδάνος).

ΑΠΚΟ ΔΡΟΣΙΑΣ (Γιώργος Λάμπρου: Σωτηρόπουλος, Μπαζώτης, Βάρκας (83' Ν. Διοκμετζίδης), Βελαέτης, Ντούκα, Λαλάκος (70' Χατζηλάμπρου), Αγγελάτος, Ζαχαράκης, Σακκάς, Γ. Λάμπρου, Ν. Μαστροκώστας.

Επιστροφή