ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΚΗ: Ζέστανε το σπίτι σου, χρησιμοποιώντας τον αέρα για καύσιμο

6 Δεκεμβρίου 2022, 20:41
A+ A-
Διάβασε πως θα γλιτώσεις χρήματα αν εγκαταστήσεις μία αντλία θερμότητας.

Η αντλία θερμότητας inverter είναι αναμφίβολα η πλέον αποδοτική λύση για την θέρμανση, τη ψύξη και φυσικά το ζεστό νερό που χρειάζεται μια κατοικία, σύμφωνα με την Ελισάβετ Παν. Ματζάνα, υπεύθυνη της εταιρίας Ηλιοθερμική. Ο λόγος είναι γιατί η λειτουργία της στηρίζεται στην αξιοποίηση του πιο φθηνού ή ακριβέστερα δωρεάν καυσίμου που υπάρχει και δεν είναι άλλο από τον αέρα!

Αρχικά είναι σημαντικό να αναφερθεί πως οποιοδήποτε σύστημα θέρμανσης και αν έχετε ήδη στο σπίτι σας η αντλία θερμότητας είναι συμβατή όπως: Με σώματα καλοριφέρ, με ενδοδαπέδια θέρμανση, αλλά και με fan coils για θέρμανση και ψύξη.

Αντλία θερμότητας monoblock Carrier

Τι θα πετύχετε με την εγκατάσταση της αντλίας θερμότητας:

  • Φέρνει «πίσω» τα χρήματά της πολύ γρήγορα αφού υποδιπλασιάζει το λειτουργικού κόστους τουλάχιστον, σε σύγκριση με λέβητες πετρελαίου - αεριού και με τη συνεχή και όχι διακοπτόμενη λειτουργία της.
  • Τοποθέτηση εύκολη και σύντομη.
  • Αν κατοικείτε σε διαμέρισμα, θα γίνει πλέον αυτόνομο.
  • Αθόρυβη λειτουργία.
  • Μικρό κόστος συντήρησης.
  • Πληρωμή του λειτουργικού κόστους εκ των υστέρων και όχι προκαταβολικά.

 

Αντλία θερμότητας Split Toshiba

Από το 2008, όπου παρουσιάστηκαν οι νέας γενιάς αντλίες θερμότητας inverter, η εταιρία Ηλιοθερμική, η οποία συνεργάζεται με κορυφαίους επώνυμους οίκους, έχει αναλάβει ένα πλήθος έργων.

Επικοινωνήστε εδώ με την εταιρία και κλείστε ραντεβού για τη δωρεάν μελέτη του χώρου σας για τη τοποθέτηση της αντλίας θερμότητας.

Επιστροφή