Διαγωνισμοί

SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Δώρο 200 ευρώ για βενζίνη ή πετρέλαιο θέρμανσης!

SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Δώρο 200 ευρώ για βενζίνη ή πετρέλαιο θέρμανσης!
14 Φεβρουαρίου 2023, 14:15
Δηλώστε συμμετοχή και κερδίστε μια δωροεπιταγή για καύσιμα!

Ακόμη ένας διαγωνισμός με δώρο καύσιμα ή πετρέλαιο θέρμανσης σάς κάνει δώρο το egnomi.gr 

Πάρτε μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό του egnomi.gr σε συνεργασία με τα πρατήρια υγρών καυσίμων "ΑVIN Αφοί Οικονόμου" και ένα σημαντικό ποσό για καύσιμα ή πετρέλαιο θέρμανσης!

Με την τιμή των καυσίμων να έχει πάρει την ανιούσα και όλα τα νοικοκυριά να πονοκεφαλιάζουν από το αυξημένο ενεργειακό κόστος, το site μας ενώνει δυνάμεις με την "AVIN Αφοί Οικονόμου"  και τρέχει ένα διαγωνισμό με μεγάλο δώρο: Δωροεπιταγή 200 ευρώ για βενζίνη ή πετρέλαιο θέρμανσης.

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στο group της Ευβοϊκής Γνώμης στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ public share (δημόσια κοινοποίηση) στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Ο νικητής μπορεί να εξαργυρώσει τα 200 ευρώ είτε βάζοντας καύσιμα στο αυτοκίνητό του στα πρατήρια "AVIN Αφοί Οικονόμου" (Ληλαντίων 75 και 6ο χλμ Χαλκίδας - Αρτάκης) είτε αγοράζοντας πετρέλαιο θέρμανσης από τα ενλόγω πρατήρια.  Να σημειώσουμε ότι τα πρατήρια "AVIN Αφοί Οικονόμου" εξυπηρετούν όλη την Εύβοια και την Βοιωτία. 

Ο διαγωνισμός ξεκινά σήμερα, Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, και λήγει τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023. Ο νικητής θα ανακοινωθεί μέσα από το egnomi.gr και τη σελίδα μας στο facebook. Καλή επιτυχία σε όλους!