Ποδόσφαιρο

ΛΟΥΚΙΣΙΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 1-0: Νίκη και ...βουρ για σωτηρία με Δούκα σκόρερ

ΛΟΥΚΙΣΙΑ-ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ 1-0: Νίκη και ...βουρ για σωτηρία με Δούκα σκόρερ
18 Μαρτίου 2023, 19:35
Ο νεαρός εξελίσσεται σε "πουλέν" του Δημήτρη Αντωνόπουλου.

Νίκη (1-0) σωτηρίας κόντρα στον Ηρακλή Ψαχνών σημείωσε ο ΑΟ Λουκισίων στην έδρα του και πάει ...βουρ για σωτηρία στην Α' ΕΠΣΕ.

Ο Ηρακλής Ψαχνών δεν είναι το θηρίο του παρελθόντος και κατ' επέκταση ο ΑΟΛ "δεν σκότωσε το θηρίο" που λέει και ο λαός.

Αλλά ο "ΗΡΑ" έχει βαριά φανέλα και ασφαλώς η νίκη της ομάδας της Ανθηδόνας αποκτά μεγαλύτερη σημασία, ειδικότερα τη δεδομένη χρονική στιγμή που το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική ευθεία και κάθε βαθμός είναι σημαντικός, ενώ κάθε λάθος κοστίζει.

Σε "πουλέν" για τον προπονητή του ΑΟΛ Δημήτρη Αντωνόπουλο εξελίσσεται ο νεαρός Κώστας Δούκας, ο οποίος ήταν κι αυτός που χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Στο 51' ο ταλαντούχος παίκτης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 1-0.

Ο ΑΟΛ κατάφερε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του, ο Ηρακλής δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση και να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και έτσι οι γηπεδούχοι πανηγύρισαν την πιο σημαντική νίκη ...μέχρι την επόμενη!

Διαιτησία: Χουλιαράς, Αλεξίου - Τζότζολης.

ΑΟ ΛΟΥΚΙΣΙΩΝ (Δ. Αντωνόπουλος): Γαλής, Τζάβρας, Δέδες, Κικίδης, Προβής, Κωνσταντόπουλος, Καράι (79' Μπουλούκος), Σουλιωτάκης, Κωνσταντάγκας, Τζέμος (91' Λουκατζίκος), Δούκας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Στ. Σταθαράς): Μίχος, Φιόλα, Καραμπέτσος (69' Στούπας), Ι. Μπίτζος, Παπίλας, Λιάσκος, Δημ. Τσούτσης (84' Γκίκας), Σ. Μπίτζος, Π. Στρατής, Καραχάλιος, Μακρής (79' Σταματίου).