Ο Απόστολος Γκλέτσος προειδοποιεί με…γιαούρτωμα τον Μητσοτάκη στην περιοδεία του στην Λαμία!

Ο Απόστολος Γκλέτσος προειδοποιεί με…γιαούρτωμα τον Μητσοτάκη στην περιοδεία του στην Λαμία!
22 Μαρτίου 2023, 14:44
A+ A-
Δείτε τι έγραψε στα social media.

Με αφορμή την περιοδεία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Λαμία, ο Απόστολος Γκλέτσος έκανε σχόλια στο Facebook κατά του πρωθυπουργού τα οποία συζητήθηκαν στα social media. 

Συγκεκριμένα, ο περιφερειακός σύμβουλος του συνδυασμού «Στερεά… Υπεροχής» Σπύρος Λάμπου σε ανάρτησή του αναφέρθηκε σε όσους θα παρευρεθούν στην ομιλία του πρωθυπουργού στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης.

«Έρχεται ο Μητσοτάκης στη Λαμία… Για να δούμε ποιοι θα είναι στο θέατρο; Και μην ακούσω ότι είναι ο πρωθυπουργός και πρέπει να πάνε! Είμαστε σε προεκλογική περίοδο και μάλιστα μετά το έγκλημα των Τεμπών! Όποιος θέλει να τον συναντήσει θεσμικά, υπάρχει το δημαρχείο κ.λπ.! Στο θέατρο θα είναι καθαρή κομματική προεκλογική ομιλία! Για να δούμε… Για να ξέρουμε ντε!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Κάτω από την ανάρτηση ο κ. Γκλέτσος σχολίασε: «¶μα πάω να τον γιαουρτώσω, πιάνεται;».

Σημειώνεται πως αφού κυκλοφόρησαν τα σχόλια και έγιναν θέμα συζήτησης, η συγκεκριμένη ανάρτηση φαίνεται πως κατέβηκε, ωστόσο, ο Απόστολος Γκλέτσος συνέχισε την…κόντρα σε προσωπική του ανάρτηση γράφοντας: «...Κούλη, την συνέντευξη στον Σταύρο (σ.σ. Θεοδωράκη), εγώ να την έδινα για  σένα, δεν θα  μπορούσα να σε καταστρέψω τόσο ... ΜΠΡΑΒΟ».

Επιστροφή