ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΑΛΑΤΣΑΤΑ 1-0: Με γκολ από τα 11 μέτρα ζωντανές οι ελπίδες για σωτηρία

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ-ΑΛΑΤΣΑΤΑ 1-0: Με γκολ από τα 11 μέτρα ζωντανές οι ελπίδες για σωτηρία
26 Μαρτίου 2023, 20:05
A+ A-
Ο Μέτσιο σκόρερ του μοναδικού γκολ

Με γκολ από πέναλτι ο Απόλλων Ερέτριας κέρδισε 1-0 τα Αλάτσατα στο ντέρμπι της ...ουράς και κράτησε ζωντανές τις ελπίδες για σωτηρία, αν και παραμένει κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι γηπεδούχοι ήταν πιο επιθετικοί στην αρχή του αγώνα κι έχασαν δυο καλές ευκαιρίες με τον Ρούσσο (στην πρώτη απέκρουσε ο Τσιμπός), ενώ και τα Αλάτσατα απείλησαν με τον Ζαχαριάδη στο 16’, όταν στο σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

Λίγο μετά το ημίωρο (33’) ο Μέτσιο κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε ο ίδιος σημειώνοντας το μοναδικό γκολ που έδωσε το πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα της Ερέτριας.

Μάλιστα, τρία λεπτά αργότερα, παραλίγο να γίνει το 2-0, όταν σε σουτ του Θανάσι έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο Τσιμπός.

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, αλλά δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα (στις καθυστερήσεις είχε δοκάρι ο Θοδωρής Ντεγιάννης) κι έτσι έφυγαν ηττημένοι από το γήπεδο της Ερέτριας και με λιγότερες τις ελπίδες να περάσουν πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Διαιτησία: Χουλιαράς, Ρουμπής-Αλεξίου.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ (Ακριτίδης): Ναβροζίδης, Πεππές, Αρχοντούλης, Μπασούκος, Τοουρφέ, Θαλασσινός, Παναγιώτου (57' Τάγκας, 61' Θαν. Συκάς), Λ. Κιάκης (84' Κ. Τρεγκάι), Θανάσι, Μέτσιο, Ρούσσος (84' Αρ. Συκάς).

ΑΟ ΑΛΑΤΣΑΤΩΝ (Ταυταρίδης): Τσιμπός, Σταμέλος, Βαγγ. Ντεγιάννης, Θοδ. Ντεγιάννης, Χ. Κουτσαυλής, Αγγελάκης (73' Θαν. Κουτσαυλής), Π. Ζαχαριάδης, Μήτρου (80' Καρατζάς), Τσιαμπαλής, Αργυρός, Βλάχος (62' Ζέρβας).

Επιστροφή