Ισοπαλία στις προβλέψεις για τον τελικό του Champions League

Ισοπαλία στις προβλέψεις για τον τελικό του Champions League
27 Μαΐου 2011, 07:15
A+ A-
Διαβάστε τα προγνωστικά των Χαλκιδέων για το κορυφαίο ντέρμπι.
Μετά τους αγώνες Μπαρτσελόνα-Ρεάλ, ο τελικός του τσάμπιονς ληγκ Μπαρτσελόνα-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσαν να περιμένουν οι ποδοσφαιρόφιλοι στον πλανήτη γη.

Πρόκειται για ένα μυθικό τελικό, ανάμεσα σε δύο ομάδες- θρύλους, με εκατομμύρια φανατικούς οπαδούς σε ολόκληρη την υφήλιο. Δεν είναι τυχαίο ότι κατέχουν από τρεις τίτλους η καθεμία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, το σημερινό τσάμπιονς ληγκ ή κύπελο πρωταθλητριών παλιότερα.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι ο τελικός θα κριθεί στις λεπτομέρειες, παρόλο που ορισμένοι δίνουν προβάδισμα στην Μπαρτσελόνα, η οποία στην καλή της μέρα απλά "δεν παίζεται". Ωστόσο ο τελικός είναι ένα ματς με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και κανείς δεν πρέπει να υποτιμάει την Μάντσεστερ.

Τα προγνωστικά των Χαλκιδέων πάντως, που μας μίλησαν για τον αυριανό τελικό, ήταν μοιρασμένα. Ρωτήσαμε 4 και το τελικό σκορ ήταν ισόπαλο 2-2. Μακάρι αυτό να είναι το αποτέλεσμα και του αυριανού αγώνα και να κριθεί στα πέναλτι, για να χορτάσουμε μπάλα.

Πρώτα όμως να δούμε τις προβλέψεις των Χαλκιδέων, για το σπουδαίο ματς.



Ο Γιώργος Νικολάου βλέπει νικήτρια την ομάδα της Καταλωνίας, γιατί όπως υποστηρίζει: " Η Μπαρτσελόνα έχει καλύτερη οργάνωση στο παιχνίδι της και αυτή την εποχή είναι καλύτερη. Επιπλέον έχει παίκτες με πνεύμα νικητή, που δεν θέλουν με τίποτε να μείνουν δεύτεροι."



Την ίδια άποψη έχει και ο Θάνος Ζαχαριάδης, ο οποίος θεωρεί ότι η Ισπανική ομάδα έχει καλύτερους παίκτες συνολικά και επιπλέον: " Έχει και τον υπερπαίκτη, τον Μέσι, ο οποίος μπορεί να κερδίσει μόνος του τον αγώνα."



Αντίθετα ο Στέφανος Γκαζιέρας προβλέπει επικράτηση της Αγγλικής ομάδας, γιατί κατά την άποψή του: " Έχει συνολικά καλύτερη επίθεση με τους Ρούνεϊ και Νάνι."



Την Μάντσεστερ υποστηρίζει και ο Γιώργος Κατσάνης, αλλά όχι με κριτήριο την αξία των ομάδων. Να πως σχολιάζει το θέμα: " Θέλω να κερδίσει η Μάντσεστερ, γιατί βαρέθηκα να βλέπω συνέχεια την Μπαρτσελόνα να κερδίζει. Ας χάσει και μία φορά..."
 

Επιστροφή