Σίσσυ Χρηστίδου: Συνδύασε τη φόρμα της με λευκό πουκάμισο..

Σίσσυ Χρηστίδου: Συνδύασε τη φόρμα της με λευκό πουκάμισο..
19 Απριλίου 2023, 14:03
A+ A-
Ένα athleisure look που ταιριάζει πολύ με την εποχή

Η Σίσσυ Χρηστίδου είναι μία γυναίκα που αγαπά διαχρονικά την άνεση,  σε όλες τις εμφανίσεις της, τόσο στην πρωινή της εκπομπή, όσο και στην ιδιωτική της ζωή φαίνεται να έχει βρει τη χρυσή τομή, ισορροπώντας ανάμεσα στο στυλ και την πρακτική πλευρά της μόδας.

Η παρουσιάστρια το έκανε πράξη άλλη μία φορά με το χαλαρό πασχαλινό look που επέλεξε, για να κάνει μια χαλαρή βόλτα στην παραλία με τον αδερφό της και το σκύλο τους, όπου και συνδύασε τη φόρμα της με το κλασικό λευκό πουκάμισο.

Γενικά το να συνδυάζεις ετερόκλητα πράγματα μεταξύ τους έχει από μόνο του ένα ενδιαφέρον, πόσο μάλλον στο κομμάτι της μόδας, που οι αντιθέσεις μπορούν να αλλάξουν μία ολόκληρη εικόνα.

Πιο συγκεκριμένα, η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε ένα wide leg παντελόνι φόρμα σε μαύρο χρώμα, με μικρά λευκά γράμματα τυπωμένα ψηλά στο πόδι. Από πάνω συνδύασε το λευκό της tank top και ένα μακρύ, oversized λευκό πουκάμισο, που όπως φαίνεται είχε ένα cozy, βαμβακερό ύφασμα, κατάλληλο για την ημέρα. Λευκά sneakers και ασορτί jockey καπέλο ολοκλήρωσαν ένα look που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσεις. Γενικά, ξεκίνα να χρησιμοποιείς δημιουργικά το λευκό σου πουκάμισο και δεν θα χάσεις!

 

Επιστροφή