Ποδηλάτες ... μουσικόφιλοι

Ποδηλάτες ... μουσικόφιλοι
28 Μαΐου 2011, 20:00
A+ A-
Πολλή μουσική είχε η γιορτή για τους φίλους του ποδηλάτου.
Μουσικόφιλοι αποδείχτηκαν οι φίλοι του ποδηλάτου Χαλκίδας. Παραβρέθηκαν στην ...ποδηλατική γιορτή που έκανε χθες βράδυ ο διεθνής Χαλκιδέος ποδηλάτης Κώστας Χριστοδούλου στην ταβέρνα του «Καντούρος» στα Δύο Δένδρα και διασκέδασαν με live λαϊκή μουσική.

Όμορφες παρουσίες και πολλοί νεαροί ήταν συνεπείς στο ραντεβού τους. Χωρίς ποδήλατα, αλλά πάντα με αστείρευτη διάθεση έφαγαν, ήπιαν και ξεφάντωσαν μέχρι αργά.


Στο μουσικό συγκρότημα που διασκέδασε τους ποδηλάτες ήταν ο τερματοφύλακας του ΑΟΧ Γιώργος Μόνος με το μπουζούκι του και μοβ πουκαμισάκι (φωτό δίπλα με τους Αλέκο Μουσταφάογλου και Βασίλη Τρόλα από τη Θήβα). Σε ...πρώτο τραπέζι πίστα ήταν οι φανατικοί θαυμαστές του (ποδοσφαιρικά και μουσικά) Παναγιώτης Γούναρης, Νίκος Λειβαδίτης, Ελένη Δημητρίου, Παγώνα Ντούρμα, Γιώργος Πιρίτσος, Γιώργος Ανδρεάδης, Νάνσυ Μητρούση, Δημήτρης Τάγκης (φωτό πάνω δεξιά).


Οι οχτώ φίλοι είπαν στο egnomi.gr: «Μας αρέσει το ποδόλατο και το χρησιμποποιούμε συχνά. Γουστάρουμε με ...τρέλα, όμως, το συγκρότημα και ήρθαμε να το ακούσουμε. Ήταν πολύ ωραίο το γλέντι».

Επιστροφή