ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: Μαρτυρικός ο θάνατος της 39χρονης που την σκότωσε ο άντρας της

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ: Μαρτυρικός ο θάνατος της 39χρονης που την σκότωσε ο άντρας της
23 Μαΐου 2023, 21:42
A+ A-
Την πυροβόλησε 4 φορές και την κυνηγούσε να την αποτελειώσει μπροστά στο 8χρονο παιδί τους.

Η ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης στη σορό της 39χρονης που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο παιδικό δωματίου του σπιτιού τους, στην Στρατονίκη Χαλκιδικής και του 36χρονου δράστη, που αυτοκτόνησε, έριξε φως στις συνθήκες της τραγωδίας 

Σύμφωνα με πληροφορίες, από τη νεκροψία - νεκροτομή που πραγματοποίησε η προϊσταμένη της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Θεσσαλονίκης Ελένη Ζαγγελίδου, επιβεβαιώθηκαν τα ευρήματα της μακροσκοπικής εξέτασης που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Μαΐου, στον τόπο του εγκλήματος. 

Συγκεκριμένα, διαπιστώθηκε ότι η άτυχη γυναίκα δέχθηκε τέσσερις βολές από την κυνηγετική καραμπίνα του 36χρονου συζύγου της, ενώ ο δράστης έβαλε τέλος στη ζωή του με μια βολή στο στόμα.

Η 39χρονη έφερε τραύματα από τα σκάγια σε διάφορα σημεία του σώματος, όπως στο πρόσωπο, στην πλάτη, στον τράχηλο, στον ώμο και την δεξιά μασχάλη. 

Ο θάνατος του θύματος φαίνεται πως ήταν μαρτυρικός, καθώς μετά τον πρώτο πυροβολισμό φέρεται πως έτρεχε για να γλιτώσει από τον δράστη που την καταδίωκε για να την αποτελειώσει.

Όλα συνέβησαν μπροστά στο οκτάχρονο παιδί τους και η άτυχη γυναίκα σε μια απελπισμένη προσπάθεια έβαλε τα χέρια της στο πρόσωπο για να καλυφθεί.

Η γυναίκα κατέληξε λίγα λεπτά μετά τον τέταρτο πυροβολισμό. Μεταξύ άλλων υπέστη τρώση καρδιάς από τα σκάγια και είχε πολύ μεγάλη απώλεια αίματος από την ρήξη του πνεύμονα, ενώ ο θάνατος της προκλήθηκε από τα συνδυαστικά τραύματα που έφερε και τη βαριά θωρακική κάκωση.

Το 8χρονο αγοράκι του ζευγαριού βρέθηκε τραυματισμένο στην αγκαλιά της νεκρής μητέρας του και φέρει εμφανή σημάδια από σκάγια σε όλο του το σώμα.

Το παιδί υπεβλήθη σε ένα δύσκολο χειρουργείο στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, καθώς φέρει σοβαρά τραύματα.

Όπως ανέφερε ο διευθυντής της Παιδοχειρουργικής Κλινικής Γεώργιος Τσικόπουλος, όλο το προσωπικό του νοσοκομείο είναι συγκλονισμένο από το τραγικό συμβάν και έχει "σκύψει" πάνω από τον οκταχρονο για να τον βοηθήσει

Επιστροφή