Ξεκίνησαν οι εργασίες στο κλειστό Γυμναστήριο Αλιβερίου

Ξεκίνησαν οι εργασίες στο κλειστό Γυμναστήριο Αλιβερίου
3 Ιουνίου 2011, 10:15
A+ A-
Το ανακοίνωσε ο Θωμάς, με "καρφιά" κατά της Καράπα.

Ο Δήμαρχος Κύμης -Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς ανακοίνωσε ότι ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του Κλειστού Γυμναστηρίου Αλιβερίου. Η ανακοίνωση συνοδεύεται με "καρφιά" κατά της πρώην Δημάρχου Ταμυναίων Κατερίνας Καράπα.  

Διαβάστε παρακάτω ολόκληρη την ανακοίνωση του νυν Δημάρχου.

"Ροή στην κατασκευή ενός πολύπαθου έργου έβαλε η Δημοτική αρχή του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου. Ο λόγος για το Κλειστό Γυμναστήριο Αλιβερίου, το οποίο έχει  μακρά και πολύπαθη ιστορία.«Ξεκίνησε» και «σκάλωσε» πολλές φορές, λόγω κακών χειρισμών της πρώην Δημοτικής Αρχής, με τελευταία αρνητική εξέλιξη την διακοπή εργασιών από  τον ανάδοχο εργολάβο τον περασμένο Οκτώβρη.

Μετά την δέσμευση του Δημάρχου Δημήτρη Θωμά για την πλήρη εξόφληση   των λογαριασμών που εκκρεμούσαν επήλθε πλήρης συμφωνία με τον ανάδοχο του έργου.Οι εργασίες ξεκίνησαν και εντατικοποιούνται το επόμενο διάστημα.

Παρά την δίνη της οικονομικής κρίσης που βιώνει η χώρα μας και που έχει που έχει άμεση αρνητική επίπτωση και στο δικό μας Δήμο, η Δημοτική Αρχή εξασφάλισε τους ίδιους πόρους, αλλά και επικαιροποίησε τη συνεργασία της με τη ΔΕΣΦΑ για τη συνέχιση των εργασιών.

Μια ακόμη δέσμευση της Δημοτικής Αρχής αρχίζει να γίνεται πράξη. Αποδεικνύοντας ότι η  ενίσχυση και η βελτίωση των αθλητικών υποδομών  είναι γι αυτήν πρώτη προτεραιότητα, αφού ο Αθλητισμός είναι μια σοβαρή, επωφελής, αλλά και ευχάριστη διέξοδος ιδιαίτερα για την νεολαία."

Επιστροφή