ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΑΡΤΗΣ: Σφοδρή επίθεση και στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ με σκληρές εκφράσεις

ΘΑΝΑΣΗΣ ΤΑΡΤΗΣ: Σφοδρή επίθεση και στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ με σκληρές εκφράσεις
27 Μαΐου 2023, 09:52
A+ A-
Μέχρι και την λέξη "Μαφία" χρησιμοποίησε, ενώ αφήνει σαφές υπονοούμενο ότι θα αποχωρήσει από το κόμμα.

Η εκλογική αποτυχία του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Εύβοια Θανάση Τάρτη έχει προκαλέσει την έντονη οργή του, με συνεχείς δηλώσεις κατά του κόμματος.

Μετά την δήλωση που έκανε με αιχμές κατά της Κατερίνας Καζάνη (που εκλέχτηκε βουλευτής) και του κομματικού μηχανισμού (διαβάστε την εδώ) ακολούθησε νέα  δήλωση κατά του προέδρου του κόμματος Νίκου Ανδρουλάκη.

Αφορμή για την επίθεση στον πρόεδρο, αποτέλεσε η απόφαση του κ. Ανδρουλάκη να επιλέξει την έδρα της Α΄ Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός Βουλής ο Χάρης Καστανίδης, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος βγήκε πρώτος σε σταυρούς σε αυτή την εκλογική περιφέρεια. 

Στις 3 περίπου τα ξημερώματα του Σαββάτου 27 Μαΐου, ο Θανάσης Τάρτης έκανε ανάρτηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, γράφοντας τα εξής: 

"Διαβάζω ότι ο πρόεδρος κράτησε την έδρα της Θεσσαλονίκης!
Η εθνοκαθαρση στο ΠΑΣΟΚ είναι σε πλήρη εξέλιξη!
Λυπάμαι πολύ που τον στήριξα! Ντροπή!! Ποτέ δεν πίστευα ότι θα το έλεγα αυτό!!!"

Στη συνέχεια, απαντώντας σε σχόλια φίλων του, ο κ. Τάρτης έφτασε στο σημείο να κάνει λόγο για "Μαφία", αναφέροντας χαρακτηριστικά:

"Αδερφέ δυστυχώς Μαφία. Και ξέρεις τι αγώνα έδωσα γι΄ αυτόν. Δυστυχώς Μαφία."

Στη συνέχεια σε άλλο σχόλιο αφήνει σαφές υπονοούμενο ότι θα αποχωρήσει από το ΠΑΣΟΚ, αφού υποστηρίζει:

" ...εγώ θα πάω σπίτι μου αδερφέ. Ας δώσουν την μάχη γι΄ αυτούς οι άνθρωποι που επέλεξαν. Εγώ δεν μπορώ να πω στους δικούς μου να στηρίξουν πάλι. Λυπάμαι!!!"

Επιστροφή