ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΓΑΣ: Ο Γιάννης Παπαγεωργίου ...στο ύψος του. Ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ

ΕΥΒΟΪΚΟΣ ΓΑΣ: Ο Γιάννης Παπαγεωργίου  ...στο ύψος του. Ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ
29 Μαΐου 2023, 20:15
A+ A-
Τι έκαναν 6 αθλήτριες του συλλόγου που πήραν μέρος σε αγώνες στην Παλλήνη και το Λουτράκι.

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε (27-28 Μαΐου) έγιναν δυο ημερίδες στίβου όπου ο Ευβοϊκός ΓΑΣ έδωσε το "παρών" με 6 αθλήτριες συνολικά και τον αθλητή Υψους Γιάννη Παπαγεωργίου που ...στάθηκε στο ύψος του, ισοφαρίζοντας το ατομικό του ρεκόρ.

Το Σάββατο στην Παλλήνη διεξήχθησαν οι αγώνες ''ΑΜΕΙΝΙΑΣ Ο ΠΑΛΛΗΝΕΥΣ'' κι έτρεξαν τέσσερα κορίτσια σε δρόμους ταχύτητας. Δύο έκαναν ρεκόρ ατομικό, η Μαρία Χατζάρα στα 150μ. με 21.79 και η Μαρία Παπαμιχάλη στα 80μ. με 10.89.

Στα 80μ. συμμετείχαν ακόμη η Κατερίνα Μάγκου (11.49 ο χρόνος της) και η Νικόλ Παπασχόλη (11.67). Οι τέσσερις μικρές αθλήτριες πήραν μέρος και στη σκυταλοδρομία 4Χ80 και ο Ευβοϊκός κατετάγη 7ος με επίδοση 43.45.

Μαζί με τις αθλήτριες στην Παλλήνη ήταν οι προπονητές τους Πέτρος Γαραντζόγιαννης και  Νίκος Σφυρόπουλος.

Την Κυριακή στα ''ΘΩΔΕΙΑ'' που έγιναν στο Λουτράκι ο Γιάννης Παπαγεωργίου ισοφάρισε το ατομικό του ρεκόρ στο Υψος (1.87μ.) και πήρε την πρώτη θέση στην κατηγορία του.

Ακόμη, η Ελένη Πάνου κατετάγη 10η στο τετραπλούν με άλμα στα 12.23 μ. βελτιώνοντας, έτσι, και την ατομική της επίδοση. Στο ίδιο αγώνισμα αγωνίστηκε και η Αργυρώ Γίγα που είχε καλύτερο άλμα στα 11.77μ.

Στο Λουτράκι τους συνόδεψε η προπονήτριά τους Εφη Μακρή.

 

Επιστροφή