Σοκαρισμένη η μητέρα του 2χρονου κοριτσιού που βρέθηκε πνιγμένο σε αρδευτικό κανάλι

Σοκαρισμένη η μητέρα του 2χρονου κοριτσιού που βρέθηκε πνιγμένο σε αρδευτικό κανάλι
30 Μαΐου 2023, 14:00
A+ A-
Το παιδάκι είχε εξαφανιστεί το πρωί της Δευτέρας.

Στην περιοχή Κατσικάρι του Πύργου σήμανε συναγερμός το μεσημέρι της Δευτέρας (29/5), καθώς εξαφανίστηκε ένα κοριτσάκι, ηλικίας δύο ετών.

Το κοριτσάκι εντόπισαν νεκρό σε αρδευτικό κανάλι του Πύργου την Τρίτη (30/5) οι πυροσβέστες -που μετείχαν στις έρευνες μαζί με αστυνομικούς-, ενώ η σορός του αναμένεται να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου.

Σύμφωνα με την οικογένεια του άτυχου παιδιού, που διαμένει σε καταυλισμό στην περιοχή του Πύργου, το δίχρονο κοριτσάκι χάθηκε ξαφνικά το μεσημέρι της Δευτέρας. 

Σοκαρισμένη, χωρίς να έχει συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, εμφανίστηκε στις πρώτες της δηλώσεις η μητέρα (φωτό πάνω) της 2χρονης Παναγιώτας

Η μητέρα του κοριτσιού, τόνισε πως όλα έγιναν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, καθώς είχε πάει να φτιάξει γάλα στο παιδί και όταν βγήκε η 2χρονη είχε εξαφανιστεί.

«Πήγα μέσα να της φτιάξω γάλα κι όταν βγήκα έξω το παιδί είχε εξαφανιστεί. Φώναζα, ρωτούσα αν την είδε κανείς, αλλά τίποτα. Μετά κάλεσα την αστυνομία κι αρχίσαμε να ψάχνουμε στο αρδευτικό κανάλι που είναι κοντά μας. Δεν ξέρω πως βρέθηκε εκεί το παιδί, δεν πήγαινε ποτέ...», πρόσθεσε η μητέρα.

Επιστροφή