Το μεγαλείο της ψυχής του παπα-Διονύση!

Το μεγαλείο της ψυχής του παπα-Διονύση!
5 Ιουνίου 2011, 19:00
A+ A-
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Είχε επισκεφτεί στη φυλακή τον κατηγορούμενο για το θάνατο του   7χρονου γιου του.
Σήμερα Κυριακή 5 Ιούνη τελείται το μνημόσυνο των 40 ημερών, από το θάνατο του 7χρονου Χρήστου Σούτζιου, στην  ίδια εκκλησία (τον ιερό ναό Αγίου Γεωργίου Δροσιάς), που έχασε τη ζωή του το βράδυ της Ανάστασης από μία φονική φωτοβολίδα.

Ο πατέρας του Χρηστάκη, ο παπά Διονύσης Σούτζιος (φωτό), ως εφημέριος του ιερού ναού, θα έχει το θλιβερό καθήκον να τελέσει το μνημόσυνο του μοναχογιού του, που έχασε για πάντα.

Το μνημόσυνο συμπίπτει με την είδηση της αποφυλάκισης του 25χρονου από τη Δροσιά, ο οποίος συνελήφθη το βράδυ της Ανάστασης με την κατηγορία ότι αυτός έριξε την φονική φωτοβολίδα, που τραυμάτισε θανάσιμα και οδήγησε στον τάφο το παιδάκι.

Το egnomi.gr αποκαλύπτει σήμερα κατ΄αποκλειστικότητα μία είδηση, που δείχνει το μεγαλείο της ψυχής του παπά Διονύση. Ο τραγικός πατέρας είχε επισκεφτεί στις φυλακές Κορυδαλλού τον κατηγορούμενο για το θάνατο του παιδιού του και του έδινε κουράγιο!

Ο ίδιος ο κατηγορούμενος είχε αναφέρει την επίσκεψη στους συγγενείς του. Όπως είπε ο ίδιος, ο παπά Διονύσης δεν του έριξε καμία ευθύνη (!) και του συμπαραστάθηκε με ζεστές κουβέντες σαν ιερέας και συγχωριανός, όπως θα έκανε ενδεχομένως κάποιος ουδέτερος παρατηρητής.

Προφανώς η στάση, που κρατάει από την πρώτη στιγμή ο ιερέας, έπαιξε ρόλο στην αποφυλάκιση του 25χρονου. Το γεγονός δηλαδή ότι δεν έχει ορίσει συνήγορο πολιτικής αγωγής και δεν "κυνηγάει" νομικά την υπόθεση.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε ότι ο νεαρός αρνείται την κατηγορία, που τον βαρύνει. Σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίζεται ότι αυτός έριξε μία φωτοβολίδα, που χτύπησε σε σπίτι απέναντι από την εκκλησία και δεν κατευθύνθηκε προς το συγκεντρωμένο πλήθος.

Από τη συνέχεια της ανάκρισης θα προκύψει αν υπήρχαν και άλλα άτομα, που έριξαν φωτοβολίδες, σαν αυτή που σκότωσε τον Χρηστάκη και ποια ήταν αυτά. Προς το παρόν ο μόνος που κατηγορείται είναι ο 25χρονος, που έμεινε ελεύθερος, αφού πρώτα κατέβαλε χρηματική εγγύηση 7.000 ευρώ και με τον όρο να εμφανίζεται μια φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα Χαλκίδας.


Επιστροφή