Αθλητικά

STOP για τζούνιορ και Παμπαίδες

STOP για τζούνιορ και Παμπαίδες
6 Ιουνίου 2011, 08:39
Διακόπτονται λόγω της αναστολής από την ΕΠΟ τα τουρνουά

Η αναστολή των λειτουργιών ΕΠΟ και Ενώσεων διακόπτει προσωρινά την αγωνιστική δράση των πιτσιρικάδων γαι το Πρωτάθλημα Παμπαίδων και το τουρνουά Τζούνιορ που ήταν σε εξέλιξη.

Η Αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΣΕ αναγκαστικά σταματησε τη διεξαγωγή τους και ανάλογα με τις εξελίξεις θα αποφασίσει ποτε θα ολοκληρώσει τη διαδικάσία τους.

Το πιθανότερο είναι για το τουρνουά Τζούνιορ να διεξαχθεί μια ακόμη αγωνιστική, μετά τη λήξη της αναστολής. Για το πρωτάθλημα Παμπαίδων να σημειώσουμε ότι έχει απομείνει η διεξαγωγή ενός ημιτελικού και το καθιερωμενο final 4 με το Μικρό και Μεγάλο Τελικό.

Για το μεγάλο Τελικό ήδη έχει πάρει το εισιτήριο ο Ερμήλιος, που κέρδισε το Σάββατο στα πέναλτι το Λήλα. Η ομάδα του Βασιλικού είχε προηγηθεί 1-0, αλλά ισοφαρίστηκε στο τέλος της κανονικής διάρκειας και στη συνέχεια έχασε στα πέναλτι.

Για την προημιτελική φάση το Μαντούδι (φωτό) εξασφάλισε τη συμμετοχή του στους τελικούς κερδίζοντας τη Νεάπολη στα πέναλτι (1-1 η κανονική διάρκεια του αγώνα). Στον ημιτελικό προβλέπεται να αντιμετωπίσει τον Αλκιμο.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ