Αθλητικά

Mήνυση κατά "πράσινων" αγνώστων

Mήνυση κατά πράσινων αγνώστων
7 Ιουνίου 2011, 12:00
Για την επίθεση που δέχτηκε ο Xαλκιδαίος κόουτς Bαγγέλης Aγγέλου

Mήνυση κατά αγνώστων κατέθεσε ο Bαγγέλης Aγγέλου για τον προπηλακισμό του από οπαδούς του τριφυλλιού, αμέσως μετά από την λήξη του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. O Xαλκιδαίος κόουτς και ο Γιάννης Mπουρούσης πήγαν στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης και κατέθεσαν μήνυση για προπηλακισμό και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Tην ώρα που έμπαινε στη φισούνα η ομάδα του Oλυμπιακού, όρμησαν οπαδοί του ΠAO (φωτο) και χτύπησαν κυρίως τον Γιάννη Mπουρούση και τον Bαγγέλη Aγγέλου. Για την επίθεση και όλα όσα έγιναν στον τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος μπάσκετ, ο Xαλκιδέος βοηθός του προπονητή του Oλυμπιακού είπε αγανακτισμένος:«Θεωρώ ότι ο Ολυμπιακός προσβλήθηκε απίστευτα. Εγώ αν ήμουν στη θέση της διοίκησης της ομάδας, θα παραιτούμουν από το άθλημα. Μαζέψαμε 19 πέτρες, έξι είχε ο Νεστέροβιτς, τέσσερις στην γραμματεία και στο φύλλο αγώνα γράφτηκαν μόλις δυο.

»Το πέταλο πίσω από τον πάγκο μας έπρεπε να είναι άδειο όμως ένα τέταρτο πριν τον αγώνα γέμισε με φιλάθλους του Παναθηναϊκού που πετούσαν διάφορα αντικείμενα. Όπως δυναμιτάκια, μπουκάλια, καφέδες. Υπήρχαν σύριγγες με νερό πίσω από τον πάγκο και πρέπει να έκαναν τα κουστούμια όλων να μην χρειάζονται πλυντήριο!
 
»Όταν βγήκε η ομάδα στο ημίχρονο για ζέσταμα, είχαν μπει μέσα στο γήπεδο οπαδοί που έφτυναν και έβριζαν τους παίκτες. Σε παιδική χαρά υπάρχει περισσότερη ασφάλεια. Ο κ. Ταναντζής που με απέβαλλε στο πρώτο ημίχρονο, δέχτηκε υβριστική επίθεση από τον κ. Γιαννακόπουλο και δεν αντέδρασε.
 
»Τραυματίστηκαν παίκτες της ομάδας μας αλλά και εγώ. Μην μπούμε σε λεπτομέρειες για τον αγώνα. Για μένα ο Ολυμπιακός σφαγιάστηκε κατά την γνώμη μου. Πρέπει να σημειώσω πως οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και οι παίκτες του έκαναν ότι μπορούσαν για να μας προστατέψουν.

»Η πλευρά του Ολυμπιακού δικαιούται να μιλάει για δόλο. Εγώ διερωτώμαι αν κέρδιζε ο Ολυμπιακός, θα μπορούσαμε να φύγουμε από το γήπεδο; Πιστεύω πως οι υπεύθυνοι, οι διοικούντες, οι επενδυτές πρέπει να κάτσουν στο τραπέζι να δώσουν μία λύση».