Αθλητικά

Πρωταθλητές με ...οδηγό τη Σόνια

Πρωταθλητές με ...οδηγό τη Σόνια
9 Ιουνίου 2011, 16:00
Οι μαθητές του 7ου Δημοτικού

Τουρνουά ποδοσφαίρου διοργανώθηκε με τη συμμετοχή 5 Δημοτικών σχολείων στο Ντερνέκι. Νικητές του τουρνουά αναδείχθηκαν οι μαθητές της ομάδας του 7ου Δημοτικού Χαλκίδας που έπαιξαν υπό τις οδηγίες της γυμνάστριάς τους Σόνιας Μαραντίδου-Τόλιου.

Οι ...πρωταθλητές πανηγύρισαν ανάλογα την κατάκτηση της κούπας (φωτό κάτω) μετά τη λήξη των αγώνων. Στη φωτό δεξιά οι παίχτες που κέρδισαν την πρωτιά μαζί με τη γυμνάστριά τους. Διακρίνονται, όρθιοι (από αριστερά):  Σπύρος Μανάρης, Δημήτρης Νικολάου, Νίκος Τσιούνης, Τάσος Τόλιος, Φώτης Ιωάννιδης. Καθιστοί: Μάνος Ζόμπολας, Γιώργος Τσιμιχόδημος και ο ...φροντιστής της ομάδας Λάμπης Τόλιος.Το τουρνουά έγινε με πρωτοβουλία των γυμναστών Χρήστου Τυχάλα και Εφης Βαρβάρου-Οικονόμου σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους Γιώργο Καραναστάση, Ελένη Μπουκουβάλα και Σόνια Μαραντίδου. Πήραν μέρος τα Δημοτικά 2ο Αρτάκης, 4ο, 5ο, 7ο και 13ο Χαλκίδας. Χορηγοί της προσπάθειας ήταν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των σχολείων.

Συμπαραστάτες στην προσπάθεια ήταν οι γυμναστές Γιώργος Καραναστάσης (4ο Χαλκίδα), Σόνια Μαραντίδου (7ο Χαλκίδας) και Ελένη Μπουκουβάλα (13ο Χαλκίδας), ενώ βοήθησαν ιδιαίτερα στη διοργάνωση οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων των σχολείων.


Μετά τη νικήτρια  ομάδα του 7ου Δημοτικού Χαλκίδας, δεύτερη αναδείχθηκε η ομάδα του 5ου Χαλκίδας και  τρίτη η ομάδα του 13ου (στη φωτό πάνω και οι τρεις ομάδες με τους γυμναστές τους). Πρώτος σκόρερ του τουρνουά με 5 γκολ αναδείχθηκε ο Φώτης Ιωαννίδης του 5ου Δημοτικού.

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Μετακομίζει στη Χαλκίδα η Αρτάκη

Μετακομίζει στη Χαλκίδα η Αρτάκη
Αθλητικά
[23/10/2019 - 15:45]

Για τον αγώνα με τη Μαρκό ...περισσότερα

Ξανά στην Α' ΕΠΣΕ ο Κώστας Τρίκκας

Ξανά στην Α' ΕΠΣΕ ο Κώστας Τρίκκας
Αθλητικά
[23/10/2019 - 15:25]

Συμφώνησε με την ομάδα του Γυμνού ...περισσότερα

Νέα διάκριση του Χαλκιδέου Δαυίδ Μέριανου σε αγώνες αυτοκινήτου

Νέα διάκριση του Χαλκιδέου Δαυίδ Μέριανου σε αγώνες αυτοκινήτου
Αθλητικά
[23/10/2019 - 09:45]

Πήρε την τρίτη θέση θέση στο πρωτάθλημα Ενιαίου στα Μέγαρα. ...περισσότερα