Τα παιδιά "μίλησαν" για το περιβάλλον

Τα παιδιά μίλησαν για το περιβάλλον
10 Ιουνίου 2011, 14:01
A+ A-
Με το δικό τους τρόπο πέρασαν τα μηνύματα στους μεγάλους.
Η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας, διοργάνωσε τη Δευτέρα  6 Ιουνίου, στη Συνεδριακή Αίθουσα Περιφερειακής Αυτοδιοίκησης Εύβοιας, με την επιμέλεια της Υπεύθυνης Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Θάλειας Καλαμπαλίκη εκδήλωση με τίτλο:

"Το περιβάλλον με το νου, τη ψυχή και τις αισθήσεις των παιδιών "

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το χαιρετισμό της  Προϊσταμένης του 1ου Γραφ. Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ελένης Λουκοπούλου και την παρουσίαση της Θάλειας Καλαμπαλίκη, με θέμα « Προγράμματα  και δράσεις της Περιβαλλοντικής Αγωγής στα σχολεία της Εύβοιας , τη σχολική χρονιά 2010 – 11».

Στη συνέχεια περιβαλλοντικές ομάδες σχολείων του νομού παρουσίασαν με πολλούς τρόπους (προβολές, δρώμενα, κίνηση, τραγούδι, κ.ά. ) αποσπάσματα από προγράμματα και δραστηριότητες.

Στη φωτό πάνω δεξιά ομάδα παιδιών από το 2ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας σε περιβαλλοντική δραστηριότητα. Κάτω, παιδιά από το 7ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας τραγουδούν για το περιβάλον. Στην πιο κάτω φωτογραφία οι κυρίες Ε. Λουκοπούλου, Θ. Λαζάρου, Θ. Καλαμπαλίκη, Ε. Τσάκωνα, που συμμετείχαν στη διοργάνωση της εκδήλωσης.

 

Επιστροφή