ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα τριήμερο σε παραδοσιακό ξενώνα στην καταπράσινη Παύλιανη

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδίστε ένα τριήμερο σε παραδοσιακό ξενώνα στην καταπράσινη Παύλιανη
13 Σεπτεμβρίου 2023, 10:52
A+ A-
Στο ορεινό χωριουδάκι της Φθιώτιδας με το πανέμορφο πάρκο στο ελατοδάσος.

Νέος φθινοπωρινός διαγωνισμός του egnomi.gr με δώρο ένα τριήμερο στην πανέμορφη Παύλιανη!

Το egnomi.gr σε συνεργασία με τον ξενώνα La Locanda δίνουν την ευκαιρία σε έναν τυχερό να κερδίσει μια τριήμερη διαμονή για δυο άτομα στον παραδοσιακό ξενώνα, σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.

Η Παύλιανη έχει γίνει ιδιαίτερα γνωστή τα τελευταία χρόνια και προσελκύει όλο και περισσότερους ταξιδιώτες, οι οποίοι αναζητούν την ηρεμία και τη χαλάρωση σε συνδυασμό με αθλητικές δραστηριότητες μέσα σε ένα πυκνό ελατοδάσος! Εκεί, έχει δημιουργηθεί ένα πάρκο κατάλληλο για μικρούς και μεγάλους με στόχο την αναψυχή του κόσμου. Πρόκειται για ένα ορεινό χωριουδάκι της Φθιώτιδας, το οποίο είναι χτισμένο στις καταπράσινες πλαγιές της Οίτης.

Σε ελάχιστα μέτρα από το πάρκο βρίσκεται ο παραδοσιακός ξενώνας "La Locanda" με θέα το βουνό. Ο ξενώνας αποτελείται από 7 δωμάτια, όπου το καθένα διαθέτει μπαλκόνι, όπου μπορείς να απολαύσεις την απόλυτη ηρεμία! 

Επιπλέον, διαθέτει πλούσιο πρωινό, ενώ οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν ιταλική κουζίνα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό δεν έχετε παρά να μεταβείτε στη σελίδα της Ευβοϊκής Γνώμης στο facebook (πατήστε εδώ). Στη συνέχεια κάνετε like στη σελίδα μας ΚΑΙ public share (δημόσια κοινοποίηση) στο παρόν άρθρο και η συμμετοχή σας έχει κατοχυρωθεί.

Ο μεγάλος νικητής θα πάρει ένα πρόσωπο της αρεσκείας του και θα περάσουν μαζί ένα όμορφο τριήμερο στην Παύλιανη με τα έξοδα διαμονής πληρωμένα. 

Η 3μερη διαμονή μπορεί να πραγματοποιηθεί απ' τον νικητή, κατόπιν διαθεσιμότητας, από 16 Οκτωβρίου 2023 μέχρι 30 Μαρτίου 2024 (εκτός εορτών και αργιών) μετά από επικοινωνία με τον ξενώνα.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 12 τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 12/10 και το όνομα του τυχερού θα ανακοινωθεί την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου από το egnomi.gr και τη σελίδα μας στο facebook.

Καλή σας επιτυχία!

Επιστροφή