Θύμα επίθεσης έπεσε ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος (Video)

Θύμα επίθεσης έπεσε ο δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος (Video)
19 Σεπτεμβρίου 2023, 12:14
A+ A-
Αφήνει σαφείς αιχμές για τον πολιτικό του αντίπαλο.

Επίθεση δέχθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης (19/9) ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Ειδικότερα, την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του, μετά το τέλος τηλεοπτικής εκπομπής, άγνωστοι είχαν στήσει ενέδρα σε διασταύρωση (λίγο πριν το σπίτι του Δημάρχου) και του επιτέθηκαν σπάζοντας πρώτα το τζάμι του συνοδηγού και μετά το παρμπρίζ του αυτοκινήτου.

Ο Δήμαρχος Λαμίας σε κατάσταση σοκ, μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο της Λαμίας.

Τόσο στο νοσοκομείο όσο και στο σημείο που έγινε η επίθεση βρέθηκαν δεκάδες δημοτικοί σύμβουλοι, αλλά και πολίτες της Λαμίας που καταδίκασαν το γεγονός.

Λίγη ώρα νωρίτερα ο Δήμαρχος Θύμιος Καραΐσκος είχε καταγγείλει ότι εδώ και ένα χρόνο δέχεται απειλές για τη ζωή του και τη ζωή της οικογένειάς του, μετά από την άρνησή του να ενδώσει σε πιέσεις του Πανουργιά Παπαϊωάννου, προκειμένου να αναλάβει το έργο του ΧΥΤΑ  Λαμίας.

«Από τότε που ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του (σ.σ. ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου), η οικογένειά μου και εγώ βιώνουμε ένα δράμα, με απειλές, με ύβρεις, οι οποίες έχουν κατατεθεί με μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα. Δεν είναι ωραίο πράγμα ο δήμαρχος να βλέπει μπράβους να περιφέρονται γύρω από το σπίτι του.

Εχω δεχθεί τηλεφωνήματα με απειλές για τη ζωή μου, αλλά έχω δεχθεί και απειλές από τον ίδιο τον κ. Παπαϊωάννου μέσω τρίτων ότι θα με σκοτώσει! Μου μετέφερε μέσω τρίτων απειλές για την ίδια μου τη ζωή και την οικογένειά μου» ανέφερε ο δήμαρχος.

Επιστροφή