Δωρεάν Εξετάσεις Οστεοπόρωσης

Δωρεάν Εξετάσεις Οστεοπόρωσης
14 Ιουνίου 2011, 16:15
A+ A-
Από τον ιερό ναό Ευαγγελίστριας Κανήθου, την Παρασκευή και το Σάββατο 17-18 Ιουνίου.

Η ενορία Ευαγγελιστρίας Κανήθου Χαλκίδας, με την συνεργασία του συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση αλλά και με την συνεργασία της  Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ευβοίας θα πραγματοποιήσουν  στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού  Ναού  δωρεάν μέτρηση  Οστικής  πυκνότητας (εξέταση Οστεοπόρωσης), από εξειδικευμένους, επιστήμονες εντελώς δωρεάν .

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 17 Ιουνίου, 10 το πρώι έως 2 το μεσημέρι και 5 έως 8 το απόγευμα, καθώς και το Σάββατο 18 Ιουνίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού. Οι μετρήσεις οστικής πυκνότητας θα πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν ραντεβού.  Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 22210.87003.

Η μέτρηση θα γίνεται  σε άντρες και γυναίκες άνω τον 40 ετών. Το  Σάββατο 18 Ιουνίου, στις 6 το απόγευμα, στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού θα πραγματοποιηθεί ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ, Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΕΠΙΔΗΜΙΑ».

Θα μιλήσουν στην εκδήλωση ο Ενδοκρινολόγος Ιωάννης Χριστοδούλου  με θέμα «Όσα πρέπει να γνωρίζετε για την οστεοπόρωση», η Διαιτολόγος και Διατροφολόγος Έφη Γρηγορίου με θέμα «Διατροφή και Οστεοπόρωση»  και η Πρόεδρος  Ελληνικού Συλλόγου Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση.

Τα αποτελέσματα των εξετάσεων θα δοθούν  μετά το τέλος της εκδήλωσης.

Επιστροφή