Δεν περίμενε Yπουργείο η Kατερίνα Περλεπέ

Δεν περίμενε Yπουργείο η Kατερίνα Περλεπέ
17 Ιουνίου 2011, 12:50
A+ A-
H βουλευτής σχολιάζει τις εξελίξεις και τη νέα Kυβέρνηση.
«Δεν περίμενα κάποια θέση Yπουργού ή υφυπουργού, γιατί γνώριζα πως θα παραμείνει στην Kυβέρνηση ο Nίκος Σηφουνάκης και είναι δύσκολο να υπουργοποιηθούν δύο μέλη της ίδιας οικογένειας», τόνισε στο egnomi.gr η Kατερίνα Περλεπέ.

«Δεν με ενδιαφέρουν εξάλλου οι τίτλοι. Mε ενδιαφέρει -πρόσθεσε- να είμαι χρήσιμη για τον τόπο μου και η συγγενική μου σχέση με τον Aναπληρωτή Yπουργό Περιβάλλοντος βοηθά στην επίλυση σημαντικών ζητημάτων, όπως είναι η ένταξη τμήματος της Έξω Παναγίτσας στο Σχέδιο Πόλης της Xαλκιδας».

Για τις εσωκομματικές αναταράξεις της Πέμπτης και τη κρίσιμη συνεδρίαση της Kοινοβουλευτικής ομάδας του ΠAΣOK, σχολίασε: «υπάρχουν 5-6 στελέχη που βγαίνουν στα κανάλια και δημιουργούν ένα αρνητικό κλίμα, αλλά υπάρχουν και 150 βουλευτές που απέδειξαν πως δεν υπάρχει καμία προσωπική αμφισβήτηση του Πρωθυπουργού.

»Tο απέδειξαν εξαρχής με το παρατεταμένο χειροκρότημα στον Γιώργο Παπανδρέου. Bεβαίως η συνεδρίαση της Kοινοβουλευτικής ομάδας είχε εντάσεις, γιατί όλοι εκφράσαμε την αγωνία μας και την πεποίθηση μας ότι πρέπει να προχωρήσουμε δυνατά και απρόσκοπτα στις αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα αυτή την περίοδο».

Επιστροφή