ΑΟ ΜΟΝΟΔΡΙΟΥ: Εδειξε πάλι το κοινωνικό του πρόσωπο

ΑΟ ΜΟΝΟΔΡΙΟΥ: Εδειξε πάλι το κοινωνικό του πρόσωπο
3 Δεκεμβρίου 2023, 16:25
A+ A-
Παρέδωσε αθλητικό εξοπλισμό στο Γυμνάσιο Αυλωναρίου.

Μπάλες ποδοσφαίρου στους μαθητές του Γυμνασίου Αυλωναρίου χάρισε ο ΑΟ Μονοδρίου, που φέτος αγωνίζεται στη Β' Κατηγορία Εύβοιας, μετά την κατάκτηση του τίτλου την περ. σεζόν στη Γ' ΕΠΣΕ.

Ομως, όλες οι επιτυχίες εντός γηπέδου δεν μπορούν να συγκριθούν με το μεγαλείο προσφοράς του συλλόγου, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΑΟ Μονοδρίου δείχνει το κοινωνικό του πρόσωπο, έχοντας κάνει και στο παρελθόν δωρεές, όχι μόνο με αθλητικό εξοπλισμό, αλλά και με επιτραπέζια παιχνίδια, τσουλήθρες και κουκλοθέατρα σε σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια) της περιοχής (Μονόδρι, Κονίστρες, Αυλωνάρι, κ.α.). 

Οπως ανέφερε μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή της η ομάδα: «Το έχουμε ξαναπεί και θα το ξαναπούμε! Τα παιδιά είναι παιδιά κι εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να συμβάλλουμε στην δημιουργία κορυφαίων αναμνήσεων! Αγαπάμε τον τόπο μας! Προσφέρουμε όπου μπορούμε και αυτό για εμάς είναι συλλογικότητα και κουλτούρα! Ευχόμαστε τα παιδιά να περάσουν τόσο όμορφα, να ''σκάσου'' οι μπάλες τους από το πολύ παιχνίδι και να μην ανησυχούν. Εδώ είμαστε να τους πάρουμε κ άλλες».


 

Επιστροφή