Αθλητικά

Πάει για απ' ευθείας άνοδο ο Ηρακλής

Πάει για απ' ευθείας άνοδο ο Ηρακλής
17 Ιουνίου 2011, 21:11
Κατατέθηκε το πόρισμα και οι κατηγορούμενες ομάδες είναι πολλές...

Κατατέθηκε σήμερα το πόρισμα για πλαστές φορολογικές ή/και ασφαλιστικές ενημερότητες των ομάδων της football league και FB league 2 και οι πληροφορίες κάνουν λόγο για 21 ομάδες  ...υπό κατηγορία (7 από τη football league, 9 από τον νότιο ομιλο της football league 2 και 5 από το βόρειο όμιλο)

Γίνεται λόγος για τις ομάδες Βέροια, Αναγέννηση Καρδίτσας, Ιωνικό και Εθνικό από τη Β' εθνική και Χερσόνησο, Κόρινθο, Παναιγιάλειο, Ασπρόπυργο, Παναχαϊκή και Αία Σαλαμίνα, που αντιμετωπίζουν και ποινή υποβιβασμού. 

Να σημειωθεί ότι υπάρχουν και άλλες ομάδες που είτε έκαναν μεταγραφές χωρίς να καταθέσουν ενημερότητες, είτε έκαναν μεταγραφές και τις κατέθεσαν εκπρόθεσμα (γίνεται λόγος και για την Επανωμή). 

Η επιτροπή ιδιότητας και μεταγραφών της ΕΠΟ αναμένεται να προχωρήσει (πιθανότατα την Τετάρτη) σε ανάκληση δελτίων των παικτών που μετεγγράφηκαν στο διάστημα του περασμένου Ιανουαρίου, λόγω δόλιας έκδοσής τους. 

Αναμένοντας λοιπόν τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της football league, κι αν υποβιβαστει μεγάλος αριθμός ομάδων από τη Β' Εθνική, τότε δεν αποκλείεται να γίνουν ...πιο εύκολα τα πράγματα για τον Ηρακλή Ψαχνών και να μην χρειαστεί να μπει σε διαδικασία αγώνων μπαράζ για την άνοδο.

Εν αναμονή λοιπόν και πάλι ο Ηρακλής για αποφάσεις εντός της προσεχούς βδομάδας, πιθανόν και πολύ ευχάριστων για την ομάδα της Εύβοιας.

Στο μεταξύ αποφασίστηκε, όπως τεθούν σε λειτουργία εκ νέου οι υπηρεσίες της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και όλων των Ενώσεων μελών της από τη Δευτέρα 20-6-2011 μετά την ανάκληση από το διοικητικό συμβούλιο της απόφασης που είχε λάβει η τακτική γενική συνέλευση των ΕΠΣ