ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΠΛΑΚΑ ΧΑΛΚΙΔΑ: Ασταμάτητος ο Παναγιώτης Σεϊμένης!

ΚΟΥΤΟΥΚΙ ΤΟΥ ΠΛΑΚΑ ΧΑΛΚΙΔΑ: Ασταμάτητος ο Παναγιώτης Σεϊμένης!
30 Νοεμβρίου 2023, 21:12
A+ A-
Ανανέωσε πάλι το ιστορικό κουτούκι κρατώντας την παράδοση. 

Τις νέες αλλαγές που έγιναν στο "Κουτούκι του Πλάκα" εντοπίσαμε σε πρόσφατη επίσκεψη που κάναμε στο μαγαζί του Παναγιώτη Σεϊμένη (φωτό πάνω).

Ο ιδιοκτήτης του ιστορικού μεζεδοπωλείου, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία μόλις την Ανοιξη του 2022, δεν σταματάει να ανανεώνει τον χώρο, κρατώντας πιστά την παράδοση!

Με την αποκλειστική επιμέλεια του Χαλκιδέου εικαστικού Σάββα Κάμπαξη, το κουτούκι άλλαξε αισθητά και κοιτάζοντας το, είναι σαν να βλέπεις ένα έργο τέχνης!

Χειροποίητοι πίνακες ζωγραφικής του Ακη Πάνου και του Βασίλη Τσιτσάνη, εξαιρετικές τοιχογραφίες με λαϊκό περιεχόμενο, καθώς και ένας ...υπέροχος ουρανός συνθέτουν τη νέα εικόνα του κουτουκιού. 

Επιπλέον, έγιναν χρήσιμες παρεμβάσεις, όπως η προσθήκη τραπεζιών (φωτό κάτω) για να εξυπηρετηθούν περισσότεροι θαμώνες, ενώ ανανεώθηκε και το μενού.

Πιάτα με εκλεκτά μεζεδάκια φτιαγμένα από ποιοτικά κρεατικά, όπως μπεκρή μεζέ, σμυρναίικα σουτζουκάκια, γαρδουμπάκια, αλλά και μοναδικά ντολμαδάκια τιμώνται ιδιαίτερα από τον κόσμο.  

Τέλος, το κατάστημα λειτουργεί πλέον κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις επτά το απόγευμα και Παρασκευή, Σάββατο από τις 9:30 το βράδυ με ζωντανή μουσική!

Κάντε κράτηση εύκολα (δείτε εδώ το τηλέφωνο) και ζήστε όμορφες βραδιές στο ιστορικό κουτούκι της Χαλκίδας. 

Επιστροφή