Ο Σισέ αποχαιρετά τον ... χειμώνα στη Χαλκίδα!

Ο Σισέ αποχαιρετά τον ... χειμώνα στη Χαλκίδα!
21 Ιουνίου 2011, 15:30
A+ A-
Τα έκαναν μπάχαλο με το φημολογούμενο πάρτι του Γάλλου σταρ σε club της πόλης.

Σε σήριαλ έχει εξελιχθεί το θέμα του «αποχαιρετιστήριου» πάρτι που δήθεν διοργάνωνε ο Γάλλος σταρ του Παναθηναϊκού Τζιμπρίλ Σισέ σε γνωστό club της Χαλκίδας την Παρασκευή 24 Ιουνίου το βράδυ.

Το όλο story ξεκίνησε όταν είδε το φως της δημοσιότητας η είδηση ότι ο Σισέ θα κάνει αποχαιρετιστήριο πάρτι για τους φίλους τους ενόψει της αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό. Οι πληροφορίες μάλιστα ανέφεραν ότι ο ίδιος είχε μεταβεί στη Χαλκίδα για να κανονίσει τις λεπτομέρειες της βραδιάς, καθώς και ότι είχαν τυπωθεί και μοιραστεί σχετικές προσκλήσεις.

Η είδηση προκάλεσε, όπως ήταν αναμενόμενο, αίσθηση στους φανατικούς πράσινους φίλους του Σισέ, οι οποίοι δεν μπορούσαν να δεχτούν πώς ήταν δυνατό να κάνει αποχαιρετιστήριο πάρτι ο Γάλλος σταρ, ενώ ακόμη δεν έχει αποφασιστεί αν θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Τριφυλλιού.

Ο ντόρος που προκλήθηκε ήταν τέτοιος, που ανάγκασε τον ίδιο τον Σισέ να διαψεύσει μέσω twitter την είδηση περί αποχαιρετιστήριας βραδιάς. «Για να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη, την Παρασκευή το βράδυ δεν πρόκειται για αποχαιρετιστήριο πάρτι» είπε στους πράσινους φίλους του.

Το δεδομένο πάντως είναι ότι προσκλήσεις με τη φράση «The best farewell party ever» είχαν ήδη μοιραστεί, οπότε κάπως έπρεπε να εξηγηθεί ποιός αποχαιρετά ποιόν!

Ευρηματική ήταν στο επίπεδο αυτό η εξήγηση που δίνει ο ιδιοκτήτης του club: «Η λέξη «farewell» ναι μεν σημαίνει αποχαιρετισμό, όμως δεν σχετίζεται με τον Σισέ. Η εκδήλωση είναι δική μας και έχει να κάνει με τον αποχαιρετισμό του χειμώνα και την έλευση του καλοκαιριού (!). Αυτό γιορτάζουμε. Ο Σισέ θα είναι απλά ο guest dj».

Ενδεικτικό του ράδιο αρβύλα που κυκλοφορεί είναι το σημερινό δημοσίευμα της Derby για το θέμα. Η εφημερίδα (που προφανώς θέλει να καθησυχάσει τους πράσινους φιλάθλους...) γράφει ότι το πάρτι είναι αποχαιρετιστήριο, αλλά από την πλευρά του νυχτερινού κλαμπ, το οποίο λέει αντίο στους πελάτες του.

Τώρα, πώς γίνεται ένα καλοκαιρινό κλαμπ να κλείνει από τα τέλη Ιουνίου είναι κάτι που δεν φαίνεται να απασχόλησε τον συντάκτη της εφημερίδας!

 

Επιστροφή