Αθλητικά

Δεν ... γλιτώνει τα μπαράζ ο Ηρακλής Ψαχνών

Δεν ... γλιτώνει τα μπαράζ ο Ηρακλής Ψαχνών
23 Ιουνίου 2011, 16:33
Θερμότερο γίνεται το καλοκαίρι για τον ΗΡΑ

To ...θερμό καλοκαίρι για το ελληνικό ποδόσφαιρο κάνει θερμές και τις επόμενες μέρες του Ηρακλή Ψαχνών.

Τα τελευταία γεγονότα δημιούργησαν εκνευρισμό, από την αργοπορία στις αποφάσεις, σταμάτησαν και τις προπονήσεις, αλλά τώρα παίχτες και προπονητές αναμένεται να ξαναμπούν στον ρυθμό αγωνιστικής κατάστασης σε μια περίοδο διακοπών, αφού πιθανολογείται ότι η ομάδα της Εύβοιας δεν θα ...γλιτώσει τη διαδικασία των μπαραζ

Αύριο η ΕΠΟ συνεδριάζει, θα κάνει τις γνωματεύσεις της και μετά η Επιτροπή της FOOTBALL league αναμένεται να πάρει κι αυτή τις οριστικές αποφάσεις.

Ηδη έχει ανακοινωθεί ότι στην Football League 2 θα αγωνίζονται τη νέα σεζόν ο Εθνικός και ο Ιωνικός, καθώς οι δύο ομάδες υποβιβάζονται με ομόφωνη απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Football League και Football League 2 για την υπόθεση με τις πλαστές φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες

Ακόμη η ΕΠΟ ανακοίνωσε την απόφαση της Επιτροπής Ιδιότητας Μετεγγραφών με την οποία ανακαλούνται δελτία ποδοσφαιριστών από ομάδες της Football League και της Football League 2.

Το σοβαρότερο πρόβλημα αντιμετωπίζουν όσες ομάδες κατηγορούνται για δόλια έκδοση των δελτίων αυτών, οι οποίες κινδυνεύουν και με την ποινή του υποβιβασμού (η απόφαση θα ληφθεί από την Πειθαρχική της football League και της Football League 2). Οσες ομάδες είδαν να ανακαλούνται δελτία ποδοσφαιριστών απλά μάλλον θα τη γλιτώσουν με πρόστιμο.

Στην πρώτη κατηγορία ανηκουν οι ομάδες Αναγέννηση Καρδίτσας, Αίας Σαλαμίνας, Ασπρόπυργος και Παναιγιάλειος. Μάλλον δεν θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα υποβιβασμού οι ομάδες : Επανωμή, Δόξα Δράμας, Εθνικός Φιλιππιάδας, Ηλιούπολη, Πιερικός, Καλλονή, Πανηλειακός, Πόντιοι Κατερίνης και ΠΑΟ Ρούφ. Ιδιόμορφη είναι η περίπτωση της Παναχαϊκής και της Βέροιας και δεν εχει ανακοινωθεί κάτι (πιθανόν να βγει απόφαση αύριο)

Οπως δείχνουν τα πράγματα κι επειδή ακούγεται ως βέβαιο ότι τα πλει-οφ και πλέι-άουτ θα διεξαχθούν,  ο Ηρακλής Ψαχνών ...οδεύει προς τη διεκδίκηση της ανόδου μέσω μπαράζ, η διεξαγωγή των οποίων πιθανότατα να οριστεί την επόμενη βδομάδα

Παρά  τον εκνευρισμό όμως, στις τάξεις της ομάδας της Εύβοιας  υπάρχει η ελπίδα πως για δεύτερη  συνεχόμενη  χρονιά θα κερδίσουν την άνοδο και θα παίζουν τη νέα χρονιά στην  football league.