Πολιτική

Η υπερφίαλη αλαζονεία του Θωμά

Η υπερφίαλη αλαζονεία του Θωμά
25 Ιουνίου 2011, 13:15
Τον καταγγέλουν Γιάννης Μπενάκης και Γιάννης Σιαγιάννης, για το θέμα των εξεδρών του ΝΟΑ.

Χαμός έγινε με τις πλωτές εξέδρες του Ναυτικού Ομίλου Αλιβερίου (δείτε εδώ την είδηση). Το θέμα έδωσε την ευκαιρία στο Δήμαρχο Δημήτρη Θωμά να γίνει "ήρωας", αφού επιχειρήθηκε η σύλληψή του στα πλαίσια αυτόφωρης διαδικασίας.

Το ζήτημα όμως πήρε και πολιτικές διαστάσεις, καθώς οι επικεφαλείς των συνδυασμών "Πολίτες της Αυτοδιοίκησης" και "Ενεργοί Δημότες", Γιάννης Μπενάκης και Γιάννης Σιαγιάννης (φωτό) εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία καταγγέλουν τις ενέργειες του κ. Θωμά και τον κατηγορούν για υπερφίαλη αλαζονεία.

Ακολουθεί ολόκληρη η κοινή ανακοίνωση των δύο συνδυασμών.

"Εκφράζοντας το κοινό αίσθημα της ευρύτερης περιοχής καταθέσαμε την καθολική υποστήριξη μας στο ΝΟΑ Αλιβερίου και τους αθλητές του για την επίλυση του προβλήματος της προετοιμασίας των αγωνιστικών του υποχρεώσεων. Αυτό εκφράστηκε και από τις παρατάξεις μας, οι οποίες θεωρούν το ΝΟΑ απ’ τους πρωτεργάτες του αθλητισμού στη περιοχή μας.

Παρόλο που η Αντιπολίτευση στο σύνολο της αποκλείστηκε από κάθε σύσκεψη ή πρωτοβουλία της Δημοτικής πλειοψηφίας, η σταθερή μας θέση για στήριξη του ΝΟΑ έβαλαν σε δεύτερη προτεραιότητα την γνωστή διαιρετική πρακτική του κ. Θωμά και τη γνωστή τακτική της επικοινωνιακής του προπαγάνδας θεωρώντας ότι η στάση μας θα συνέβαλε στην επίλυση των προβλημάτων του ΝΟΑ .

Έτσι φτάσαμε μέσα από μη νόμιμες διαδικασίες και αδιαφανείς συνεργασίες με εταιρείες, που το ΔΣ αγνοεί, στα γεγονότα τη περασμένη Τρίτη 21-6-2011 τα οποία έδωσαν τα γνωστά αποτελέσματα που κατά την άποψη μας δεν έλυσαν το μεγάλο πρόβλημα του ΝΟΑ παρά τη στρατηγική του επικοινωνιακού εντυπωσιασμού του κ. Θωμά που τόσα είχε επενδύσει σε αυτόν. Επικοινωνιακός εντυπωσιασμός με τη προσφιλή μέθοδο της αυθαίρετης λογικής που διέπει την πλειοψηφία που στη παρούσα φάση επένδυσε στην ‘ομηρία’ του ΝΟΑ.

Λάβαμε την πρόσκληση για έκτακτη σύγκληση του ΔΣ θεωρώντας ότι έστω και αργά θα μπορούσαμε να συμβάλουμε με τις όποιες απόψεις μας στην οριστική διευθέτηση του προβλήματος. Πάντα πιστεύαμε ότι στα μεγάλα προβλήματα η ενότητα είναι αναγκαία και ικανή συνθήκη.

Το σημερινό ΔΣ θα μπορούσε να αναδείξει την τακτική της πάρα πέρα πορείας, να επουλώσει λάθη και παραλείψεις της Δημοτικής Αρχής και να συμβάλει στη νομιμοποίηση των ενεργειών που ουσιαστικά καθιστούν την παρέμβαση υπέρ του ΝΟΑ  έωλη.

Το δελτίο τύπου όμως του κ. Θωμά την παραμονή σύγκλησης του Δημοτικού Συμβουλίου – μνημείο υπερφίαλης αλαζονείας , αυταρέσκειας και περιφρόνησης ουσιαστικά του θεσμού του Δημοτικού  Συμβουλίου – έρχεται να αποδείξει στην πράξη τις πραγματικές προθέσεις του κ. Θωμά.

Του γνωστού κ. Θωμά , ο οποίος αρέσκεται στην λογική των ‘’ πολιτικών ομηριών ‘’ στη λογική των μονομερών αδιαφανών πρακτικών , στην καταπάτηση κάθε νόμιμης διαδικασίας,  με στόχο την προβολή της ακυρωθείσας πλέον αποτελεσματικότητας του.

Ο κ. Θωμάς θριαμβολογεί για την κατασκευή του έργου που για τους γνωρίζοντες είναι ημιτελές.

Ο κ. Θωμάς λίγο πριν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου διαιρεί αντί να ενώνει στη βάση προσωπικής στρατηγικής.

Δείχνει  ότι θέλει να πορεύεται μόνος του.

Αυτό το περιεχόμενο του Δελτίου τύπου μας υποχρεώνει να τον αφήσουμε μόνο του.

Όταν αποφασίσει να σοβαρευτεί και να κατανοήσει το ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου μπορούμε να συζητήσουμε μαζί του.

Η προπαγάνδα και ο λαϊκισμός του είναι κακοί σύμβουλοι.. Ειδικά για το Υποκείμενο των γεγονότων που σε αυτή την περίπτωση είναι ο ΝΟΑ Αλιβερίου."

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΥΛΙΔΑ: Ξεκινάει το έργο της ανάπλασης της κεντρικής πλατείας στο Βαθύ

ΑΥΛΙΔΑ: Ξεκινάει το έργο της ανάπλασης της κεντρικής πλατείας στο Βαθύ
Πολιτική
[28/05/2022 - 19:30]

Η σύμβαση του έργου υπογράφηκε από την Δήμαρχο και τον ανάδοχο του έργου. ...περισσότερα

ΛΟΥΤΣΑ ΕΥΒΟΙΑΣ: Στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ο Θανάσης Ζεμπίλης

ΛΟΥΤΣΑ ΕΥΒΟΙΑΣ: Στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ο Θανάσης Ζεμπίλης
Πολιτική
[28/05/2022 - 14:10]

  Διαπίστωσε ότι υπάρχουν ελλείψεις για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά. ...περισσότερα

Ο Μαρίνος κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για τις απολύσεις στην Υπηρεσία Ασύλου

Ο Μαρίνος κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για τις απολύσεις στην Υπηρεσία Ασύλου
Πολιτική
[28/05/2022 - 12:01]

Ζητάει να επανέλθουν στη δουλειά τους 10 εργαζόμενες. ...περισσότερα

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ: Αποθέωσε Πούτιν και Ερντογάν!

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ: Αποθέωσε Πούτιν και Ερντογάν!
Πολιτική
[28/05/2022 - 10:47]

Διαβάστε τι είπε ο αρχηγός της "Ελληνικής Λύσης". ...περισσότερα