ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ: Οδεύουν προς τη λήξη τους

ΣΧΟΛΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ: Οδεύουν προς τη λήξη τους
15 Φεβρουαρίου 2024, 21:33
A+ A-
Δείτε το πρόγραμμα της Παρασκευής (16/2) που περιλαμβάνει και ημιτελικούς.

Προς τη λήξη τους ...οδεύουν τα Σχολικά Πρωταθλήματα Λυκείων και την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου θα γίνουν πολλά ενδιαφέροντα ματς.

Στο κλειστό της "Πειραϊκής" το πρωί της Παρασκευής θα ξεκινήσει ώρα 9 με βόλεϊ κοριτσιών. Το 2ο και το 3ο Λύκειο Χαλκίδας θα αναμετρηθούν για μια θέση στους "4", όπου η νικήτρια ομάδα θα αντιμετωπίσει το 1ο Λύκειο Χαλκίδας. Μια ώρα μετά (10 πμ) έχει προγραμματιστεί ο πρώτος ημιτελικός ανάμεσα στο 4ο Λύκειο Χαλκίδας και το Λύκειο Ερέτριας.

Η συνέχεια έχει βόλεϊ αγοριών. Στις 11 θα αναμετρηθούν το ΓΕΛ Βασιλικού με το 3ο ΓΕΛ Χαλκίδας στο κλειστό της "Πειραϊκής" για μια θέση στον τελικό, όπου η νικήτρια ομάδα θα αντιμετωπίσει το ΓΕΛ Κανήθου.

Στο μπάσκετ αγοριών έχει αναδειχθεί το ένα ζευγάρι των ημιτελικών (1ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας-4ο ΓΕΛ Χαλκίδας) και αναμένεται ο αντίπαλος του 1ου ΕΠΑΛ Χαλκίδας στον άλλο ημιτελικό από τον αγώνα 1ο ΓΕΛ Αλιβερίου-2ο ΓΕΛ Χαλκίδας που θα διεξαχθεί κι αυτός στην "Πειραϊκή" μετά το τέλος του αγώνα βόλεϊ αγοριών.

Στο γήπεδο Κανήθου και για το ποδόσφαιρο αγοριών, θα γίνουν δυο αγώνες. Στις 9 το πρωί, 3ο ΓΕΛ Χαλκίδας-ΓΕΛ Ψαχνών και στις 10.30, 2ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας-2ο ΓΕΛ Αλιβερίου. Επίσης στο γήπεδο Αιδηψού θα αναμετρηθούν τα δυο Λύκεια της Ιστιαίας (ΕΠΑΛ και ΓΕΛ). Στόχος η πρόκριση στα ημιτελικά.

Να σημειώσουμε ότι έχουν αναδειχθεί τα ζευγάρια στους τελικούς

- Του μπάσκετ μαθητριών: 4ο Λύκειο Χαλκίδας-Λύκειο Κανήθου και

- Του ποδοσφαίρου μαθητριών: 1ο ΕΠΑΛ Χαλκίδας-2ο Λύκειο Χαλκίδας.

 

Επιστροφή