Πολιτική

Κάντε υπουργό τον Πέτρο Κωστόπουλο

25 Ιουνίου 2011, 08:30
Απογοητευμένοι οι Χαλκιδέοι με τους πολιτικούς ζητάνε να μπουν νέα πρόσωπα. Διαβάστε ποιους προτείνουν για υπουργούς.

Παπανδρέου, Καραμανλής, Μητσοτάκης, Μπακογιάννη, Σαμαράς, Βενιζέλος, Καρατζαφέρης, Παπαρήγα, Τσίπρας. Ονόματα πολιτικών, που διετέλεσαν πρωθυπουργοί, υπουργοί ή αρχηγοί κομμάτων τα τελευταία χρόνια και οδήγησαν την Ελλάδα στην τραγική κατάσταση, που είναι σήμερα.

Αυτοί που άσκησαν κυβερνητική εξουσία έχουν σίγουρα το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για τα σημερινά οικονομικά χάλια, αλλά ο λαός θεωρεί όλους τους πολιτικούς συνυπεύθυνους. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι "αγανακτισμένοι" τους αποκαλούν όλους κλέφτες, χωρίς να κάνουν διαχωρισμιούς.

Ο κόσμος βαρέθηκε τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα να υπόσχονται λύση των προβλημάτων, ενώ στην πραγματικότητα οι ίδιοι είναι τα προβλήματα. Αποτελεί επιτακτική ανάγκη να ασχοληθούν με την πολιτική νέα πρόσωπα, αλλά ποια είναι αυτά;

Εμείς αυτό το ερώτημα θέσαμε σε οκτώ νέους σε ηλικία Χαλκιδέους. Ποια πρόσωπα από την ελληνική κοινωνία πιστεύουν ότι μπορούν να δώσουν λύσεις αν ασχοληθούν με την πολιτική.

Ο Πέτρος Κωστόπουλος (φωτό πάνω) ήταν μακράν πρώτος στις προτιμήσεις. Διαβάστε ποιους άλλους ...ψήφισαν οι Χαλκιδέοι.Δύο φίλες, η Ιωάννα Μπουρλίδου και η Χριστίνα Μαντασά είναι σίγουρες ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος θα γίνει πετυχημένος πολιτικός, αν ασχοληθεί. Μάλιστα έχουν βρει και το υπουργείο που του...πάει , καθώς μας λένε: " Είναι πετυχημένος, μέσα στα πράγματα και του ταιριάζει το Υπουργείο Πολιτισμού."Η αδελφή της Χριστίνα, Αλεξάνδρα Μαντασά και η φίλη της Σοφία Ζουρμπά, αφού σκέφτηκαν αρκετά, μας εξέπληξαν λέγοντας: " Η Δέσποινα Μοιραράκη είναι δυναμική και αυτοδημιούργητη, με ισχυρή προσωπικότητα. Θα ήταν ιδανική για το υπουργείο Ανάπτυξης."Ο γυμναστής Δημήτρης Μαρίνος επέλεξε μία γυναίκα, γνωστή για το φιλανθρωπικό της έργο, την Μαριάννα Βαρδινογιάννη και σημείωσε: " Την επιλέγω γιατί έχει κοινωνική ευαισθησία, βοηθάει παιδιά με ανίατες ασθένειες και θα ήταν ιδανική για το υπουργείο Υγείας."Η σπουδάστρια κομμωτικής Μικαέλα Μάλλιαρη έχει βρει τον ιδανικό πολιτικό στο πρόσωπο του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, για τον οποίο σχολιάζει: " Είναι τσαμπουκάς, με αίσθηση του δίκαιου και της αξιοκρατίας. Αν αναλάβει το υπουργείο Εργασίας θα σταματήσει την αυθαιρεσία των εργοδοτών και θα μειώσει την ανεργία."Πέτρο Κωστόπουλο ...ψηφίζει η Αγγελική Ζήκου και τον ...προορίζει για το υπουργείο Οικονομικών, γιατί όπως λέει: " Είναι πετυχημένος με ό,τι έχει ασχοληθεί, έχει δυνατή προσωπικότητα και θα φέρει βόλτα τους τροϊκανούς."Την ...ψήφο της στον Κωστόπουλο έδωσε και η Γεωργία Μπορμπολόγου ( στις γυναίκες έχει μεγάλη πέραση ο καρδιοκατακτητής Πέτρος), αλλά τον θεωρεί κατάλληλο για διαφορετικό υπουργείο. Να τι μας είπε: " Αν γινόταν υπουργός Τουρισμού θα γέμιζε η Ελλάδα τουρίστες, γιατί θα έβρισκε τον σωστό τρόπο προβολής."

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΑΥΛΙΔΑ: Ξεκινάει το έργο της ανάπλασης της κεντρικής πλατείας στο Βαθύ

ΑΥΛΙΔΑ: Ξεκινάει το έργο της ανάπλασης της κεντρικής πλατείας στο Βαθύ
Πολιτική
[28/05/2022 - 19:30]

Η σύμβαση του έργου υπογράφηκε από την Δήμαρχο και τον ανάδοχο του έργου. ...περισσότερα

ΛΟΥΤΣΑ ΕΥΒΟΙΑΣ: Στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ο Θανάσης Ζεμπίλης

ΛΟΥΤΣΑ ΕΥΒΟΙΑΣ: Στο Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης ο Θανάσης Ζεμπίλης
Πολιτική
[28/05/2022 - 14:10]

  Διαπίστωσε ότι υπάρχουν ελλείψεις για να μπορέσει να λειτουργήσει σωστά. ...περισσότερα

Ο Μαρίνος κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για τις απολύσεις στην Υπηρεσία Ασύλου

Ο Μαρίνος κατέθεσε ερώτηση στη Βουλή για τις απολύσεις στην Υπηρεσία Ασύλου
Πολιτική
[28/05/2022 - 12:01]

Ζητάει να επανέλθουν στη δουλειά τους 10 εργαζόμενες. ...περισσότερα

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ: Αποθέωσε Πούτιν και Ερντογάν!

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ: Αποθέωσε Πούτιν και Ερντογάν!
Πολιτική
[28/05/2022 - 10:47]

Διαβάστε τι είπε ο αρχηγός της "Ελληνικής Λύσης". ...περισσότερα