ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ 0-1: Ο Σκριβάνος όπλισε ...και τον άφησε στο ναρκοπέδιο της ζώνης υποβιβασμού

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ 0-1: Ο Σκριβάνος όπλισε ...και τον άφησε στο ναρκοπέδιο της ζώνης υποβιβασμού
18 Φεβρουαρίου 2024, 17:33
A+ A-
Με προβλήματα ταξίδεψε το Μαντούδι στη Χαλκίδα και πήρε μεγάλη νίκη με δέκα παίκτες από το 52'.

Μεγάλη νίκη (0-1) μέσα στη Χαλκίδα πήρε η Αναγέννηση Μαντουδίου, μολονότι ταξίδεψε με αρκετά προβλήματα (...και χωρίς τον τραυματία Μαναρίτσα) στην πρωτεύουσα του νομού.

Στο β' ημίχρονο ο Παναγιώτης Σκριβάνος (φωτό πάνω) όπλισε και σκόραρε ...και με το γκολ του έδωσε σημαντική βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του, ενώ κράτησε στο ναρκοπέδιο της ζώνης υποβιβασμού τους Χαλκιδέους. Πίσω από τον Σκριβάνο -στη φωτό- διακρίνεται ο Τάρλας που αποβλήθηκε από το ματς.

Το φιλμ του αγώνα

Σουτ του Παλαιολόγου (ΑΟΧ) στο 13' απέκρουσε ο Αλατζάς.

Στο 15' νέο σουτ του Αλεξ. Πατσαβούρα, ο Αλατζάς έπεσε στην κλειστή γωνία κι έσωσε.

Στο 25' ήταν η σειρά του γκολκίπερ του ΑΟΧ Γαλλή να αποκρούσει καλό σουτ (έξω από την περιοχή) του Τσούμαρη. 

Στο 26' από ωραία ενέργεια και σέντρα του Τσούμαρη, κεφαλιά του αμαρκάριστου Μουτουσίδη από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 38' ο Τσούμαρης και πάλι άλλαξε παιχνίδι στην απέναντι πλευρά για τον Μουτσουσίδη, αυτός με τη σειρά του βρήκε τον Αργύρη Στεργίου που σούταρε και η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι της χαλκιδέικης εστίας.

Λίγο αργότερα ...ξαναφάνηκε και ο ΑΟΧ, όταν από ωραία ατομική ενέργεια του Μπινιάκου που απέφυγε δυο αντιπάλους του, ο φορ του ΑΟΧ σούταρε στην αντίθετη γωνία, αλλά ο Αλατζάς έπεσε σωστά και έσωσε την εστία του.

Γενικότερα στο πρώτο ημίχρονο έγινε ένα καλό ματς και από τις δυο ομάδες που έπαιξαν ανοιχτά και κυνήγησαν το γκολ.

Στο 45' ο Τζάβρας δοκίμασε το πόδι του, αλλά στην πορεία της μπάλας παρενεβλήθη ο Βρέττος και έσωσε την εστία της ομάδας του. Η μπάλα (με επιφύλαξη) φάνηκε να έχει κατεύθυνση προς τα δίχτυα και από την εξέδρα ακούστηκε ένα μακρόσυρτο "αχ" για τη χαμένη ευκαιρία του ΑΟΧ.

Με την έναρξη του β' ημιχρόνου (47') ο Λάζρι βρήκε δίχτυα για λογαριασμό του ΑΟΧ, αλλά το γκολ σωστά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.

Στο 50' ο Γαλλής έσωσε την εστία του σε σουτ του Τσούμαρη, που έκανε την διείσδυση, αλλά αστόχησε από πλεονεκτική θέση.

Στο 52' οι Μαντουδιανοί έμειναν με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Τάρλα.

Οι Χαλκιδέοι πήραν περισσότερα μέτρα και στο 63' ο Κάκος που μπήκε αλλαγή έκλεψε την μπάλα από τον Βρέττο, προχώρησε, αλλά προτίμησε να σουτάρει αδύναμα από το να "σπάσει" την μπάλα στον ξεμαρκάριστο Μπινιάκο, με τον Αλατζά να μπλοκάρει.

Στο 75' το Μαντούδι άνοιξε το σκορ με τον Παναγιώτη Σκριβάνο. Ο υψηλόσωμος φορ πάτησε περιοχή, οι αμυντικοί του ΑΟΧ δεν κατάφεραν να τον κλείσουν και ο ίδιος με ωραία λόμπα "κρέμασε" τον Γαλλή και έγραψε το 0-1.

Ο ΑΟΧ προσπάθησε να αντιδράσει και στο 88' ο ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό Αλεξ. Πατσαβούρας έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και έτσι οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια.

Διαιτησία: Γκάτσος, Πασχαλίδης-Παππάς.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Ταυταρίδης): Γαλλής, Τζάβρας, Σαρρής, Μανωλόπουλος (67' Χύσκα), Ανυφαντής, Αγγελάκης (89' Γιαννόπουλος), Αλεξ. Πατσαβούρας, Κολώνιας (83' Μήτρου), Μπινιάκος, Παρ. Λάζρι, Βασ. Παλαιολόγος (46' Κάκος).

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ (Σπυρόπουλος): Αλατζάς, Βρέττος, Γ. Μορφούλης, Τάρλας, Τσικτσίρης, Κουβούσης, Λειβαδίτης (67' Τηλιόπουλος), Π. Σκριβάνος, Μουτουσίδης (89' Τριανταφύλλου), Γιώρ. Τσούμαρης (85' Καντζούρας), Αργ. Στεργίου.

ΣΕ ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΟ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΚΟΡΗ...

Επιστροφή