ΧΑΛΚΙΔΑ: Η Βάκα θέλει να κάνει Δημαρχείο το παλιό Νοσοκομείο

ΧΑΛΚΙΔΑ: Η Βάκα θέλει να κάνει Δημαρχείο το παλιό Νοσοκομείο
21 Φεβρουαρίου 2024, 20:30
A+ A-
Τι είπε στην ειδική συνεδρίαση της λογοδοσίας στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Στην ειδική συνεδρίαση της Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής του Δήμου Χαλκιδέων συζητήθηκε η αξιοποίηση του κτηρίου του παλαιού Νοσοκομείου Χαλκίδας, για το οποίο η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα ανέφερε ότι θέλει να το αξιοποιήσει ως Δημαρχείο.

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι σύντομα θα επισκεφθεί και τον Υπουργό Υγείας και τόνισε:

"Βούλησή μας και αυτή την πρόταση θα καταθέσουμε και στον Υπουργό και πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε είναι, το παλαιό Νοσοκομείο να μας παραχωρηθεί, να ανακατασκευαστεί και να χρησιμοποιηθεί, για να στεγάσει όλες τις Υπηρεσίες του Δήμου Χαλκιδέων.

Στο πλαίσιο αυτό, υλοποιούμε ήδη οικονομοτεχνική μελέτη, την οποία μας ζήτησε το Υπουργείο για να γίνει η παραχώρηση. Στόχος μας είναι αυτός, να χρησιμοποιηθεί το παλαιό Νοσοκομείο ως Δημαρχείο Χαλκίδας, το οποίο θα λύσει και το πρόβλημα της στέγασης των υπηρεσιών, αλλά και θα φέρει ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή."

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Δήμαρχος είχε αποκαλύψει τις προθέσεις της ότι ψάχνει για Δημαρχείο στην κοπή της πίτας  του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου και το egnomi.gr είχε προβάλλει ως είδηση την δήλωσή της (διαβάστε εδώ)

Επιστροφή