ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Προώθησε τον Ευβοϊκό τουρισμό στη Ρουμανία με συμμετοχή σε διεθνή έκθεση

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ: Προώθησε τον Ευβοϊκό τουρισμό στη Ρουμανία με συμμετοχή σε διεθνή έκθεση
23 Φεβρουαρίου 2024, 14:13
A+ A-
Ποιοι εκπροσώπησαν τον Φορέα και ποιοι άλλο συμμετείχαν.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας εκπροσώπησαν σε Διεθνή Έκθεση Τουρισμού στο Βουκουρέστι, από 15 έως 18 Φεβρουαρίου, ο Θεόδωρος Ρουμελιώτης πρόεδρος του Συλλόγου Ξενοδόχων Λουτρών Αιδηψού και ο Δημήτριος Σεπετής, εκπρόσωπος του Φορέα στην Επιτροπή Τουρισμού του Δήμου Χαλκιδέων. 

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται ότι η αγορά της Ρουμανίας αποτελεί τα τελευταία χρόνια για το Επιμελητήριο, μια εκ των βασικότερων επιλογών προώθησης του Ευβοϊκού τουριστικού προϊόντος.

Οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου πρόβαλαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τουριστικού προϊόντος της Εύβοιας και της Σκύρου και ανέδειξαν την διακριτή τουριστική τους ταυτότητα.

Σε αυτό το πλαίσιο πραγματοποίησαν συναντήσεις με διακεκριμένους tour operators και δημοσιογράφους για την παρουσίαση και προώθηση των επιχειρήσεων του κλάδου καθώς και των ανανεωμένων προγραμμάτων τους.

Κατά τη διάρκεια της Έκθεσης το περίπτερο της Περιφέρειας μέσα από το οποίο οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου πρόβαλαν την Εύβοια και τη Σκύρο – δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην Βόρεια Εύβοια - το επισκέφτηκαν μεταξύ άλλων Θεσμικών, ο βουλευτής και Πρόεδρος της Ένωσης Ελλήνων Ρουμανίας  Dragos Gabriel Zisopol και η Πρέσβης της Ελλάδας στην Ρουμανία Λίλη Ευαγγελία Γραμματίκα

Την τουριστική προβολή της Εύβοιας και συνολικά της Στερεάς Ελλάδας στήριξαν με την παρουσία τους, η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού Φανή Παπαθωμά και ο Ειδικός Σύμβουλος του Περιφερειάρχη σε θέματα Τουρισμού και Αθλητισμού Ηλίας Μπουρμάς

Επιστροφή