ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Πότε θα γίνει η πρώτη λογοδοσία του Φάνη Σπανού

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ: Πότε θα γίνει η πρώτη λογοδοσία του Φάνη Σπανού
25 Φεβρουαρίου 2024, 10:34
A+ A-
Μέχρι πότε μπορούν να καταθέσουν αίτημα για θέμα προς συζήτηση οι περιφερειακοί σύμβουλοι.

Eιδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Περιφερειακής Αρχής για το πρώτο δίμηνο του έτους 2024, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 5 Μαρτίου, στις 11 το πρωί, στην αίθουσα συνεδριάσεων «Λάμπρου Παπαδήμα» (Αινιάνων 6-8, Λαμία).

Στην ημερήσια διάταξη της ειδικής αυτής συνεδρίασης εγγράφονται υποχρεωτικά τα θέματα που επιθυμεί να θέσει κάθε περιφερειακός σύμβουλος, τα οποία αφορούν στα πεπραγμένα της Περιφερειακής Αρχής, εφόσον έχουν κατατεθεί εγγράφως στο Προεδρείο τρεις ημέρες πριν τη συνεδρίαση.

Κάθε περιφερειακός σύμβουλος μπορεί να θέσει έως ένα θέμα. Εφόσον έχουν υποβληθεί συνολικά πάνω από δέκα θέματα διενεργείται κλήρωση από το προεδρείο για τα θέματα που πρόκειται να συζητηθούν και τα οποία πρόκειται να εγγραφούν στην ημερήσια διάταξη.

Στην ημερήσια διάταξη εγγράφονται έως 3 θέματα που προτείνονται από συμβούλους της πλειοψηφίας. Η παρουσία του Περιφερειάρχη, του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη ή του Εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου στη συνεδρίαση είναι υποχρεωτική, εφόσον έχει εγγραφεί θέμα της αρμοδιότητάς τους στην ημερήσια διάταξη.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των θεμάτων ορίζεται η Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024 και ώρα 12:00 πμ (μίας του Περιφερειακού Συμβουλίου)ε αποστολή στο email της Γραμματε

Επιστροφή