ΣΤΑΥΡΟΣ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 1-2: Με Βαγγέλη Ζέρβα στον πάγκο και την παράδοση μαζί του

ΣΤΑΥΡΟΣ-ΜΑΚΡΥΚΑΠΑ 1-2: Με Βαγγέλη Ζέρβα στον πάγκο και την παράδοση μαζί του
2 Μαρτίου 2024, 19:20
A+ A-
Ο Σταυρός αγνοεί τη νίκη το 2024.

Με τον Βαγγέλη Ζέρβα στο πάγκο της ξανά, η Μακρυκάπα επέστρεψε στις νίκες μετά από 4 αγώνες κερδίζοντας 2-1 τον Σταυρό (μέσα στην έδρα του) με τον οποίο από τότε που ξαναβρέθηκαν αντιμέτωποι στη μεγάλη κατηγορία έχει δημιουργήσει μια μίνι παράδοση, αφού ποτέ οι "Λύκοι" δεν έχασαν στους μεταξύ τους αγώνες.

Στη Μακρυκάπα, ο ΑΟΜ κέρδισε τον Νοέμβριο με 2-0 τον Σταυρό, ενώ πέρυσι τον Γενάρη οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες χωρίς γκολ. Στο γήπεδο που έπαιξαν σήμερα, το ματς της περ. σεζόν είχε λήξει 1-1, ενώ σε αγώνα Κυπέλλου τον Σεπτέμβριο του 2019, ο Σταυρός είχε χάσει με 4-0.

Η Μακρυκάπα είχε να κερδίσει ένα μήνα σχεδόν, ενώ ο Σταυρός αγνοεί τη νίκη μέσα στο 2024, αφού τελευταία φορά που κέρδισε τρίποντο ήταν στην Κάρυστο επί του Μαρμαρίου παραμονές Χριστουγέννων.

Στο 5' ο Γκούρλας άνοιξε το σκορ εκμεταλλευόμενος σέντρα από εκτέλεση φάουλ του Κουτσαυλή και έκανε το 0-1 για τη Μακρυκάπα, η οποία κατάφερε να βρει και δεύτερο γκολ στο β' ημίχρονο.

Συγκεκριμένα στο 71' ο Ντεγιάννης έγραψε το 0-2 με κεραυνό, σουτάροντας έξω από την περιοχή με το αριστερό πόδι και έδωσε στην ομάδα του ...αέρα νίκης.

Το διαφαινόμενο τρίποντο για τον ΑΟΜ πήγε να ...κλονιστεί στο 84', όταν από ωραία ατομική προσπάθεια του Καραχάλιου και σέντρα, ο Ντούμας με ανάποδο σουτ μείωσε σε 1-2, αλλά οι "Λύκοι" κράτησαν το υπέρ τους σκορ κι έδειξαν τα δόντια τους.

Διαιτησία: Κούκουρα, Δάλλας-Μ. Ιωάννου.

ΑΠΣ ΣΤΑΥΡΟΥ (Κώστας Καλλιμάνης): Καρκαλής, Βογιατζής (83′ Καλογιάννης), Χασάνδρας, Γκρινιάρης, Μπίτζος, Σεΐτης (91′ Κατσαρής), Γραμματικόγιαννης, Γιούλης (59′ Σπανός), Ντούμας, Καραχάλιος, Τζαμίχας.

ΑΟ ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ (Βαγγέλης Ζέρβας): Μίχος, Λέκκας, Γκέκας, Προβής, Γκούρλας (80′ Βαξεβάνης), Πασάι, Χρ. Ζουρμπουλής (77′ Στούπας), Κικίδης, Βουρδάνος (55′ Σίδερης), Καραντάκης, Κουτσαυλής (55′ Ντεγιάννης).

Επιστροφή